Rush tror på ligagull

Ian Rush tror Liverpool atter har en realistisk mulighet til å sikre seg ligagull, nå som Fernando Torres er på plass, en spiller waliseren sammenligner med seg selv.

Liverpools mestscorende spiller gjennom alle tider, Ian Rush, tror inneværende sesong kan være sesongen ligagullet atter bringes til Liverpool. Dette tror Rush grunnet at han mener man på Anfield har funnet puslespillets siste bit, da gjerne i form av Fernando Torres' målteft og evner, hvor Rush, i et intervju med Liverpools offisieller hjemmesie, hevder han delvis gjenkjenner seg selv:

- Jeg håper han kan vise seg å være den nye Ian Rush, og jeg er sikker på at enhver Liverpool-supporter håper på det samme. Hva jeg har sett så langt er at han er i stand til å holde tritt med tempoet og fysikken i engelsk fotball, hvilket, for en utenlandsk spiller, viser hvilken lys fremtid han har her. Jeg tror han bare vil bli bedre.

- Jeg blir i stor grad påminnet meg selv idet jeg ser Fernando spille, med hans fart, bevegelighet og oppvakthet, skryter den tidligere målkongen videre.

Videre forklarer Rush viktigheten av å ha spillere som klarer å score mål, samtidig som han hevder grunnstammen i laget allerede er lagt, noe han mener gjør at Torres? inntog i laget kan bli utslagsgivende, allerede denne sesongen.

- Vi vet alle hvor godt Liverpools forsvar har vært de seneste årene, men vi har vært en 20-25 målsmann i manko i forhold til å være reelle utfordrere, men nå kan man se at fansen igjen blir opprømte, da de tror vi har funnet riktig mann, og det gjelder for meg også. Kanskje kan dette, med ham på laget, bli vårt år, undres waliseren.

Mange Liverpool-legender har uttalt seg i kvasse ordelag om Rafael Benítez rotasjonspolitikk, og også Rush tror at det vil være fordelaktig å holde de beste inne i varmen, og la øvrige spillere kjempe om å få spille ved deres side:

-  Laget begynner å se ut som det vil være tjent med å ha en Torres i form til å starte alle kamper, og la de andre spissene kjempe om en plass ved hans side.