Salg av Gonzalez bekreftes i dag

Real Betis vil presentere Mark Gonzalez i dag. Jerzy Dudek også til Real i løpet av uka. Seier for San José. Treningskamp i Skottland. Benken for Ajdarevic.

Speedy til Real Betis
Hector Cuper, ny trener i Real Betis, vil prestentere klubbens sommerkjøp på en pressekonferanse i Betis i dag. Det gjelder den portugisiske keeperen Ricardo, den argentinske angriperen Mariano Pavone, kroaten Marko Babic og Mark Gonzalez fra Liverpool.

Venstrevingen skal ha kostet £3.5M fra Anfield, og har i følge Cuper "en stor fremtid foran seg".

Jerzy Dudek har reist til Madrid for å ha den obligatoriske legesjekken etter at han ble enig med gigantklubben om sin kontrakt. Helten fra Istanbul var fri agent etter å ha spilt ferdig sin kontrakt med Liverpool. Det er ventet at overgangen til Real Madrid er i orden i løpet av denne uka.

90 minutter for San José
Mikel San José, en av de mange tenåringene som Liverpool har sikret seg i sommer, spilte hele kampen da Spania vant 2-0 mot vertene Østerrike i den første kampen i EM for U19 landslag.


Kamp mot Ross County
Lille Ross County vil spille en treningskamp mot Liverpool neste sesong, som en del av avtalen med at 17-årige Gary Mackay Steven ble kjøpt av de røde. Det vil trolig dreie seg om et reservelag som vil representere de røde.


Astrit starter på benken
Astrit Ajdarevic starter på benken når Sverige U17 i kveld spiller mot Norge i turneringen i Halland.