Sammy Lee sur på Rafa

Sammy Lee er blodig fornærmet over Rafael Benitez sin negative karakteristikk av Bolton. Arsenal i ferd med å friskmeldes. Bellamy imponert over Gerrard og Benitez.

Den tidligere Liverpool-spilleren Sammy Lee er forbannet på Rafael Benitez. Lee er nå assistentmanager i Bolton, og etter 3-0 tapet på Anfield 1.nyttårsdag kommer det sure oppstøt fra scouseren rettet mot Liverpools manager.

Lee likte ikke Benitez sitt angrep på Boltons spillestil før kampen, og han mener også at spanjolen burde ha holdt seg for god til å kommentere El-Hadji Dioufs teatralske evner. Sammy Lee er med andre ord rett og slett fornærmet, og mener at Liverpool-manageren burde ha vist Bolton mer respekt.

- Vi respekterer andre folks meninger og vi respekterer andre lags spillestil, men jeg skulle ønske at andre ville vise oss samme respekt. Rafael Benitez sine kommentarer var spesielt nedsettende. De var sårende og svært skuffende. Jeg er totalt uenig med han. Denne feiloppfatningen av Bolton har fått fotfeste over alt for lang tid. Når folk kritiserer oss på denne måten, tar jeg meg nær av det, fordi jeg er en del av hva Sam Allardyce prøver å oppnå her. Vi kritiserer ikke det som foregår i andre klubber. Vi er bare ikke slik, siteres Lee på skysports.com.

Eboue spilleklar for Arsenal
Arsene Wenger kan fryde seg over at Arsenals skadesituasjon er i ferd med å letne betraktelig før morgendagens kamp på Anfield. Thierry Henry var, som tidligere nevnt, tilbake i aksjon i kampen mot Charlton på tirsdag, og nå ser det også ut til at Emmanuel Eboue blir friskmeldt i tide til å rekke kampen mot Liverpool. Ivorianeren har stått over de fire siste Arsenal-kampene grunnet en ankelskade.

- Det er mange gode nyheter på skadefronten. Vi fikk ingen nye skader i Charlton-kampen, og Eboue er klar til kampen mot Liverpool. Julio Baptista kan muligens også bli aktuell, og William Gallas er også veldig nær å bli spilleklar. Det er også gode nyheter når det gjelder Theo Walcotts ryggskade. Walcott og Gallas kan være aktuelle for ligacupkampen mot Liverpool på tirsdag, sier Wenger til Arsenals offisielle nettsted.

- Lauren er klar for kamp i morgen. Han blir bare bedre og bedre på trening. Emmanuel Adebayor vil ikke være tilbake før til kampen mot Blackburn, mens Freddie Ljungberg også er i ferd med å bli skadefri. Samtidig deltok Abou Diaby på sin første fulle trening i går, etter den stygge ankelskaden han pådro seg i mai, opplyser Wenger.

Craig Bellamy svarer på spørsmål
Craig Bellamy svarer i dag på spørsmål fra supporterne i et lengre intervju på liverpoolfc.tv. Der forteller han blant annet at han alltid bretter inn kraven på Liverpool-drakten fordi han hater kraver! Waliseren beskriver ellers lagkaptein Steven Gerrard som en enestående spiller.

- Han er så profesjonell at det er helt utrolig. Selv på trening. Han er den ultimate spiller, fordi han har ingen svakheter, skryter spissen.

Bellamy avslører ellers at han drømmer om å avslutte karrieren med spill for Cardiff i sin hjemby, men understreker samtidig at han håper på en lang og suksessfull Liverpool-karriere først. Waliseren forteller også at Rafael Benitez har gitt han en rekke råd, og fått han til å bli mye mer bevisst sine bevegelser på banen.

- Det er ingenting som manageren overser i ditt spill. Jeg tror virkelig jeg har dratt nytte av å spille under hans ledelse.

Du kan lese hele intervjuet her.