Scott Carson vil bort fra Liverpool

Scott Carson ønsker en permanent overgang bort fra Liverpool neste sommer, gjerne til Aston Villa. Hillsborough-mor gir ikke opp kampen for rettferdighet.

Ifølge The Times skal Scott Carson telle på knappene om han skal be om en transfer bort fra Liverpool etter denne sesongen. Målvakten skal ha kommet til den erkjennelsen at dersom han noen gang skal realisere sin ambisjon om å bli Englands førstekeeper, så må han spille fast førstelagsfotball. Dette er trolig ensbetydende med at han må bort fra Anfield, der Jose Reina råder grunnen som den ubestridte førstekeeper.

Carson vil i dag trolig bli tatt med i Steve McClarens tropp til Englands privatlandskamp mot Tyskland. I morgen vil sisteskansen debutere for utlånsklubben Aston Villa mot Newcastle. 21-åringen skal allerede før han har spilt en eneste kamp for Villa ha antydet at han ønsker å gjøre oppholdet på Villa Park permanent neste sommer, dersom ting går bra denne sesongen.

- Jeg har snakket med Ray Clemence om situasjonen, og han sa at dette er en viktig sesong for meg. Han sa at jeg må spille fast førstelagsfotball, og forhåpentligvis får jeg det i Aston Villa. Jeg vet at jeg ikke vil ha noen sjanse til å spille for England som nummer to i Liverpool, hvor jeg bare ville ha fått spille i ligacupen og FA-cupen, siteres Carson.

Den tidligere Liverpool-målvakten Ray Clemence er for øvrig Englands keepertrener under McClaren.

- Forhåpentligvis kan jeg nå komme med i England-troppen mer regelmessig, og få noen seniorlandskamper. Dette er en viktig sesong for meg med tanke på EM neste år. Man vet aldri hva som venter rundt hjørnet. Dersom jeg får spille fast i Premier League, gir det meg en bedre mulighet til spill for England. Jeg ville bli henrykt om jeg bare fikk en landskamp. Det vil være større enn noe annet jeg har opplevd de to siste årene, sier Carson og innrømmer at han er skuffet over bare å ha spilt ni kamper for Liverpool siden overgangen i januar 2005.

Målvakten bekrefter at Aston Villa har en opsjon på å gjøre låneavtalen om til en permanent overgang etter denne sesongen.

Hillsborough-mor gir ikke opp kampen
Anne Williams, mor til Kevin Williams som omkom i Hillsborough-ulykken, har ikke gitt opp kampen for rettferdighet for sin sønn. Hun jobber nå opp mot den europeiske menneskerettsdomstolen, og føler at hun har fremgang i sin streben etter å få gehør.

Det er nå ett år siden Mrs Williams la frem sine bevis overfor menneskerettsdomstolen. Hun ønsker at britiske myndigheter skal bli holdt ansvarlig for å ha forhindret sannheten om ulykken for å komme for en dag, for å holde tilbake bevis og at saken skal bli gjenopptatt som en mordsak.

- Myndighetene har gått svært langt i sin streben etter å dekke over sannheten rundt det som skjedde med Kevin den forferdelige dagen. Jeg har nå mottatt et brev fra menneskerettsdomstolen, der de sier at de har akseptert de nye bevisene jeg har sendt dem. Det gjør meg roligere. De sitter nå på alle bevisene for at sannheten rundt det som skjedde med Kevin og de 95 andre har blitt tildekket av myndighetene, sier Anne Williams i en pressemelding.

Williams er i ferd med å skrive boken "I never walked alone", som omhandler kampen for rettferdighet. Hun har tidligere skrevet boken "When you walk through the storm", som omhandler tribuneulykken.