Se video av Nye Anfield

Liverpoolfc.tv har nå lagt ut en liten videosnutt der du får se hvordan Liverpools nye storstue blir seende ut fra alle mulige vinkler. Hammill ute etter å imponere.

Liverpools offisielle hjemmesider har nå i ettermiddag lagt ut en gratis videosnutt, hvor du får se Liverpools kommende anlegg i Stanley Park fra alle mulige vinkler.

Du kan se klippet ved å besøke denne linken.

Hammill ute etter å imponere
Som vi nevnte tidligere i dag har Adam Hammill bundet seg til Liverpool frem til 2011. Denne sesongen er han på utlån hos Southampton under George Burley, og den unge scouseren vil gjerne vise hva han kan.

- Jeg ønsker å lære, og vil gjerne vise hva jeg kan, sier Hammill til Skysports.com

- Det er ingen problem for meg å gå på utlån, og jeg trivdes da jeg var utlånt hos Dunfermline forrige sesong. Jeg har tro på meg selv, og forhåpentligvis kan jeg lære såpass mye på dette utlånet at jeg en gang kan etablere meg i Liverpool.

- Jeg pratet med Gary Ablett, og hadde også noen ord med Rafa Benítez. Begge mente dette var det rette valget for min videre karriere. De var glade for at jeg valgte Southampton, og begge klubber virket å være fornøyde etter at Danny Guthrie var på utlån der forrige sesong. Jeg gleder meg til å spille, og likte å spille førstelagsfotball for Dunfermline forrige sesong.

Hammill tror Southampton-manager George Burley vil utvikle ham til å bli en bedre spiller.

- George Burley er en fantastisk manager, og han har erfaring med unge spillere. Forhåpentlegvis vil han få det beste ut av meg, så trenerteamet til Liverpool vil legge merke til meg.

Den unge vingen har slitt med skader så langt i utlånsperioden, men er ivrig på å returnere for å hjelpe Southampton - som har fått en dårlig start på sesong.

- Jeg har funnet meg godt til rette, men har slitt litt med skader. Jeg kom inn som innbytter mot Crystal Palace, men kjente skaden. Jeg håper på å være på benken mot Norwich, og er sikker på at vi kan snu den vonde trenden. Med all kvaliteten vi har i denne troppen føler jeg vi har gode muligheter til å rykke opp, og det bør også være målet vårt.