Seedorf angriper Liverpool

I Milan-leiren ser det ut til å ha gått sport i å angripe Liverpools spillestil. Sistemann ute er Clarence Seedorf. The Times om venstrevingen. Semmy på vei til Norwich.

Clarence Seedorf er den siste Milan-spilleren i rekken til å angripe Liverpool gjennom mediene.

- Det gir oss helt klart ekstra motivasjon at vi skal møte Liverpool igjen. Jeg er overbevist om at dersom vi hadde spilt kampen i 2005 om igjen 20 ganger så ville vi ha vunnet hver gang. Selv i den kampen viste vi at vi er et mye bedre lag enn dem, og denne gangen skal vi ikke la kampen gå til straffespark. Vi vil vinne før den tid, sier nederlenderen bestemt.

- Spillemessig vil jeg være fornøyd med en repetisjon av kampen for to år siden. Vi dominerte stort, og de spilte fotball i kun seks minutter. Vi trenger ikke å tenke på hevn, da vi har motivasjon nok som det er.

- Lag som Liverpool og Chelsea har en spesiell måte å spille på, og spesielt gjelder det Chelsea. Derfor er det normalt at de når så langt i turneringen. Men til syvende og sist er det resultatene i de avgjørende kampene som teller, og jeg tror Chelsea måtte betale prisen for sin spillestil da de møtte Liverpool. Hadde de prøvd å spille mer offensivt i den andre kampen kunne de ha vunnet den og gått til finalen.

- Dette blir kun andre gang jeg spiller mot Liverpool, men jeg vil likevel ikke få noen overraskelser fordi Liverpool spiller likedan i hver kamp, og benytter de samme spillerne, sier en selvsikker Seedorf.

Han er imidlertid rausere i sin karakteristikk av Steven Gerrard.

- Han er en av de beste midtbanespillerne i verden. Han er en stor atlet som har vist seg også å være en stor leder.

The Times om venstreflanken
The Times omtaler i dag venstreving-situasjonen på Anfield, og hevder at Boudewijn Zenden har blitt fortalt at han vil få lite spilletid neste sesong om han velger å fortsette i klubben. Avisen nevner også mulige transfermål for venstresiden, og trekker frem Blackburns Morten Gamst Pedersen og Valencias Vicente.

Semmy på vei til Norwich
Tidligere Liverpool-back Jon Otsemobor ser ut til å være på vei til Norwich nå som hans kontrakt med Crewe løper ut.

- Semmy er blitt enig med Norwich om å skrive under for dem. Nå gjenstår bare den medisinske testen, uttaler 24-åringens agent Eric Walters til Eastern Daily Press.