Seier for Mascherano

Javier Mascherano og Argentina slo i dag Australia i en treningskamp. Midtbanemannen blir også beskylt for skattesnusk. Jimmy Ryan blir i Shrewsbury.

Javier Mascherano spilte hele kampen da Argentina i dag slo Australia 1-0 i en treningskamp i Melbourne. Et mål fra Martin Demichelis scoret Argentinas mål fire minutter ut i andreomgang. Lionel Messi skal ha vært kampens store spiller, i en heller noe unødvendig kamp på helt den andre siden av kloden.

På grunn av den lange reisen vil Rafa Benítez mest sannsynlig foretrekke andre alternativer sentralt på midten når de røde møter Portsmouth i helgen.

Samme Mascherano blir sammen med Manchester Uniteds Carlos Tevez i dag beskyldt for skattesnusk fra tiden i brasilianske Corinthians. Daily Mail siterer Sao Paulo-avisen O Estado, og spillerne skal risikere opp til fem års fengsel.

Ryan blir i Shrewsbury
Liverpools 19 år gamle midtbanespiller, Jimmy Ryan, har vært en stor suksess i låneoppholdet i Shrewsbury. Nå har Liverpool og League Two-klubben blitt enige om å utvide lånet til å vare i enda en måned. Dersom spilleren fortsetter å imponere skal de være interesserte i å gjøre avtalen permanent.