Seier for reservene

Reservelaget slo Boltons nest beste 1-0 i Wrexham. Paul Anderson ble matchvinner midtveis i 2.omgang. Insúa og Durán var meget positive.

Liverpool beseiret Bolton 1-0 i reservelagskampen på Racecourse Ground i Wrexham. Paul Anderson scoret seiersmålet midtveis i 2.omgang.

De røde startet i en 4-4-2-formasjon med Durán på høyre og El Zhar/Lindfield på topp, men etter hvert endret reservelagsmanager Gary Ablett til 4-5-1. El Zhar gikk ut på høyre, mens Duran tok et steg inn. Anderson var nær ved å score to ganger i løpet av de tre første minuttene. Deretter dabbet det noe av, og Bolton kom til et par brukbare sjanser som de misbrukte.

Nyervervelsene Emiliano Insúa og Francisco Durán har klart seg bra de første 45 minuttene.

En fremragende El Zhar sto bak forarbeidet til seiersmålet midtveis i 2.omgang. En smart flikk sendte Guthrie inn bak Boltons forsvar. Kapteinen så opp før han sentret ballen inn på tvers av 16-meteren. Paul Anderson kunne bare bredside ballen inn i nota, like under tverrliggeren. Dette lignet mye på Riises mål i går.

Backlinjen var nesten ikke truet. Gabriel Paletta dirigerte forsvaret. Insúa var solid, og argentineren var bra med fremover.

Durán begynte strålende, men trøtnet etter hvert. Han ble til slutt byttet ut med Jordy Brouwer.

Liverpool Reserves: Martin, Darby, Insua, Roque, Paletta, Peltier, Duran (Brouwer 62), Guthrie, Lindfield, El Zhar, Anderson.
Ubenyttede reserver: Roberts (GK), Threlfall, Antwi, Hobbs.

Bolton Reserves: Howarth, Sinclair, Jamieson, Cassidy, Augustyn, Fojut, Woolfe (Obadeyi 73), Sissons, Thompson, Basham, Harsanyi (Brooks 80).