Seier for U18

Hugh McAuleys unge menn reiste seg etter 5-0 tapet i åpningskampen mot Aston Villa, og slo Nottingham Forest 3-0 borte i går ettermiddag. Seier også for U16.

Youth Cup-mesterne tapte som kjent hele 5-0 da de for tre uker siden serieåpnet borte mot Aston Villa. Lørdag formiddag sto Nottingham Forest på motsatt banehalvdel - og denne gang ble det tre poeng for Hugh McAuleys unge menn.

Liverpool gikk hardt ut, og scoret kampens tre mål i første omgang. Gary Mackay-Steven scoret ett, mens Marvin Pourie fant nettmaskene to ganger - og kampen var avgjort før pause.

10. Astrit Ajdarevic  (Michael Scott)
11. Gary Mackay-Steven  (Nathan Eccleston)

Ubenyttede reserver var Chris Oldfield og Scott Wootton.

De øvrige lagene har spilt fire kamper, mens de røde kun har spilt to så langt - her finner du tabellen. Hugh McAuley var naturligvis lettet etter seieren.

- Vi spilte tidvis meget bra fotball. Pasningsspillet var veldig bra, og dette var en klar forbedring fra kampen mot Aston Villa. Det  er på dette nivået vi ønsker spillerne våre skal prestere hver uke, sier juniortreneren til Liverpoolfc.tv.

Seier også for U16
Også U16 var i aksjon borte mot Nottingham Forest på lørdag. De unge røde vant 2-1, etter scoringer fra Adam Blakeman og Jonathon Breeze. Det sto 1-1 til det gjensto ett minutt, da Breeze satte ballen i mål og ordnet seieren.

16. Conor Coady

Kanskje verdt å merke seg at Adam Pepper, Jonathon Breeze og Jack Metcalf alle var med U18-lag til Spania for å spille i turneringen til Villarreal. Michael Roberts er nyinnhentet fra Tranmere.

Ellers kan det være interessant å merke seg at Thomas Ince spilte kampen. Thomas Ince er sønn av Paul Ince, og skal være en spennende ving. Som mange kanskje husker var Ince sentral da U13 for noen år tilbake banket Everton med hele 15-0.