Seier til juniorene

U18-laget vant sjumålsthriller. Trener John Owens godt fornøyd. Jewell mente seieren var fortjent. Cisse scoret for Marseille. Ballack tvilsom til semifinalen? James historisk.

U18 slo Newcastle 4-3
Liverpools U18-lag slo Newcastle United 4-3 i går. Sjumålsthrilleren ble spilt på Akademiet i Liverpool. Charlie Barnett scoret vinnermålet for Liverpool etter at bortelaget hadde tatt igjen en 3-0-ledelse. U18-manager John Owens hadde utelatt hele ti spillere fra laget som mandag spilte finalen i FA Youth Cup. Fra det laget var det bare Lee Woodward som var med mot Newcastle. I tillegg var svenske Astrit Ajdarevic (bildet) tilbake fra suspensjon.

Woodward åpnet scoringsballet. Michael Scott scoret 2-0 etter et bra løp og en cross fra Ben Parsonage. Vingen scoret det tredje målet selv.

Man skulle tro det var en reprise fra 1990-tallet da A-laget til the Geordies to år pårad tok igjen 3-0-seire, for så å tape 4-3. Newcastles unggutter scoret nemlig tre mål på de 15 første minuttene i andre omgang. Charlie Bennett, som hadde kommet inn for Woodward i det 65. minutt, nettet imidlertid vinnermålet.

- Det var en fantastisk fotballkamp og vi er svært glade for at vi greide å vinne en kamp der det lenge så ut til at vi hadde kastet bort seieren, sa en glad Owens etter kampen.

Liverpools U18-lag: David Roberts, John Routledge, Shane O`Connor, Laurence Gaughan, Stephen Behan, Astrid Ajdarevic (Michael Burns 65), Paul Barratt, Ben Parsonage, Michael Collins (Ray Putterill 65), Lee Woodward (Charlie Bennett 65), Michael Scott.

Jewell mener Reds fortjente seieren
Wigans manager, Paul Jewell, mente Liverpool fortjente seieren I kampen dem i mellom på Anfield i går ettermiddag. Liverpools tidligere reservelagsangriper sa at hans spillere arbeidet hardt, men at de ble et nummer for små mot Liverpool på lørdag.

- Liverpool kontrollerte kampen fra start til slutt, sa han etter kampen.

Ifølge Jewell var planen å prøve å frustrere Liverpool ligge med mange mann bak, og kanskje forsøke å få et tidlig mål som skulle få Liverpool-fansen til å stilne.

- Problemet var at Liverpool hadde for mye kvalitet i laget sitt.

Jewell innrømmer at han ikke liker å spille på denne måten.

- Problemet er at vi kjemper en hard kamp for å overleve i Premier League. Jeg kunne rett og slett ikke angripe Liverpool med alt vi hadde. Jeg visste at det alltid er vanskelig å komme til Anfield, så vi måtte forsvare oss, sier Jewell.

Wigan ligger a poeng med Sheffield United rett over streken. Fulham ligger ett poeng foran og Charlton og West Ham henholdsvis to og tre poeng bak. West Ham og Middlesbrough hjemme og Sheffield United borte sier alt om hva som star pa spill for Wigan i de siste kampene.

Cisse scoret
Djibril Cisse kom inn etter pause og scoret i det 55. minutt for Marseille mot Troyes i fransk liga lørdag. Anthony Le Tallec fikk et kvarter for Sochaux da Sochaux spilte 1-1 hjemme mot Lorient.

David Martin og Gowin Anthwi spilte hele kampen for Accrington Stanley da de tapte 2-1 for Shrewsbury. Antwi pådro seg også et gult kort i kampen. Adam Hammill fikk spille de siste 20 minuttene for Dunfermline i hjemmekampen mot Dundee United i Skotsk toppliga. Kampen endte 1-1. Lee Peltier ble skadet og ble byttet ut for Hull i 1-1-kampen mot Stoke i Championship. Her scoret Nick Barmby for Hull. Miki Roque spilte hele kampen for Oldham da de tapte 1-2 borte for Crewe Alexandra i League One. Fernando Morientes scoret for Valencia de de tapte 1-2 borte for Real Madrid og David Mannix spilte hele kampen da Hamarkameratene tapte 1-3 hjemme for Bodø/Glimt i Norges svar pa Championship, 1. divisjon. Dietmar Hamann spilte hele kampen og fikk gult kort da de spilte 1-1 borte mot nedrykksklare Watford. Darren Potter spilte hele kampen da Wolverhampton tapte 2-3 for Birmingham i Championship søndag. Dette var en viktig kamp for Ulvene for å nå Play Off og Birmingham for å rykke opp til Premier League. Dette var Potters 37. kamp denne sesongen. Florent Sinama-Pongolle spilte de første 65 minuttene, men scoret ikke da Recreativo Huelva slo Racing Santander 4-2. Den tidligere Liverpool-keeperen David James ble historisk søndag da han holdt buret rent i sin 142. Premier League-kamp da Portsmouth og Aston Villa spilte 0-0. Tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier og eks-angriper Milan Baros ble seriemestre i fransk toppliga med Lyon lørdag. Laget spiller ikke før i dag (mot Auxerre), men resultatene gikk i deres favør, slik at de er seriemestre før serien er ferdigsilt.

Ballack ut etter 18 minutter
Chelseas tyske midtbanemann, Michael Ballack, måtte ut allerede etter 18 minutter i bortekampen mot Newcastle søndag. Dette er Chelseas siste kamp før semifinalen mot Liverpool onsdag. Ballack fikk et spark på ankelen. Det er litt for tidlig å si om han er tvilsom til onsdagens kamp, der Chelsea allerede mangler suspenderte Michael Essien. Chelsea, som i tillegg til Champions League-spill, også kjemper en hard kamp for å nå igjen Manchester United i kampen om ligatittelen, stiller med Andriy Shevchenko og Joe Cole på benken. Ballack ble erstattet av John Obi Mikel.