Seks år siden siste hjemmeseier mot Utd

Det har faktisk gått seks år siden John Arne Riise banket sin frisparkperle i krysset bak Fabien Barthez, og Liverpool sist slo Manchester United i en ligakamp på Anfield.

Liverpool har ikke slått Manchester United på hjemmebane i ligaen siden november 2001, da John Arne Riise gjorde sitt berømte frisparkmål i en 3-1 seier. Nå tror Rafael Benitez at ventetiden snart er over.

Liverpool er som kjent seks poeng bak United, med en kamp mindre spilt, før helgens "sekspoengerskamp".

- United er et topplag, og de har mange kvalitetsspillere. Men vi ønsker å slå dem, og vi har tro på at vi skal klare det ettersom kampen går på Anfield, kommenterte Benitez på dagens pressekonferanse.

- Dette er en viktig kamp. Jeg ser at helgen kalles Grand Slam på grunn av at Chelsea møter Arsenal i tillegg til at vi møter United. Men jeg vil minne om at vi fortsatt bare skriver desember, og søndagens kamper vil ikke avgjøre hvor ligamesterskapet havner.

- Vi har stor respekt for Manchester United, men vil prøve å slå dem. Jeg husker kampen i fjor. Da var vi mye bedre enn dem, men de vant likevel 1-0 etter en scoring i siste spilleminutt fra en dødballsituasjon. Noen ganger er det de små detaljene som blir utslagsgivende.

- Vi er nærmere toppen av tabellen nå, og har åtte poeng mer enn på tilsvarende tid i fjor.

Sky Sports News ville vite om Benitez hadde møtt Hicks og Gillett ennå.

- Nei, ikke ennå. Jeg tror vi vil ha et møte denne helgen eller tidlig i neste uke. Jeg er ikke sikker på når det blir ennå, svarte manageren.

- Dette er imidlertid enkelt. Jeg ønsker å vinne, og de ønsker å vinne. Vi har mer eller mindre de samme tankene og ideene, så det dreier seg bare om å finne en løsning på misforståelsen som oppstod. Jeg tror det blir enkelt, la han til.

- Jeg bekymrer meg ikke for dette nå, da vi skal spille mot United, og det er en virkelig vanskelig oppgave. Derfor må vi tenke på kampen.