Semifinalene i FA Youth Cup terminfestet

Semifinalene i juniorcupen spilles 10. og 19.mars. ”Clem” tror Benítez' lag har en brukbar mulighet til å beseire Barça over to oppgjør. Danmark U17 tapte med Martin Hansen mellom stengene.

Newcastles offisielle nettsted, nufc.co.uk, melder at semifinalenekampene i FA Youth Cup nå er fastsatt. Liverpool gjester St. James’ Park i den første kampen lørdag 10. mars kl. 14:00. Returoppgjøret spilles på Anfield mandag 19.mars kl. 20:00, dagen etter at Ray Putterill (bildet) har fullført sin karantene. 

Liverpool U18 har ligakamp mot Huddersfield U18 10.mars. Den må nå utsettes.

Clemence tror Liverpool kan kopiere laget fra 1976
Den tidligere Liverpool-målvakten spilte på det Liverpool-laget som slo Barcelona på Nou Camp i UEFA-cupens semifinale i 1976, og de røde ble dermed det første og hittil eneste engelske laget som har vunnet på det berømte stadionanlegget.
- Dette er hva Champions League handler om, og dette er en kamp jeg ser veldig frem til. Jeg håper Liverpool kan gjøre det vi klarte i 1976, forteller Clemence til Liverpoolfc.tv.

- Jeg husker godt kampen i 1976. Det var en spesiell tid fordi vi var et lag i veldig utvikling. Vi vant ting og hadde mye selvtillit til å dra til plasser og skaffe oss et godt resultat.

- Det var en krevende oppgave for oss på Nou Camp, da de også hadde et fabelaktig lag. De satte oss under et enormt press, men vi maktet å holde tett. "Tosh" ordnet vinnermålet for oss, noe som var utrolig.

- Nou Camp er en av de mest spesielle stadionene i verden, og et av stedene man ønsker å spille. Liverpool vil nyte opplevelsen det er å spille der.

- Barcelona er et spesielt lag, akkurat som Liverpool. Dette er den slags lag man ønsker å møte og teste ut ferdighetene sine mot.

- Jeg håper at Liverpool kan klare det. De har vist glimtvis denne sesongen hvor bra de kan spille, men jeg tror at de må være på sitt beste for å slå Barcelona over to kamper. Chelsea har erfart de siste sesongene at det ikke er enkelt å møte Barcelona, så forhåpentligvis kan Liverpool finne ut av det.

- Ronaldinho får mest oppmerksomhet, men de har også andre gode spillere over hele banen. Det har også Liverpool. Hvis Steven Gerrard er på sitt beste, så har de røde en god sjanse.

- Jeg synes det er bra at returoppgjøret går på Anfield. Forhåpentligvis kan Liverpool score et bortemål, noe jeg tror de trenger. Hvis de kan klare det, og med The Kop som støtte i den andre kampen, er jeg sikker at Barcelona ikke vil like det. Jeg håper at Liverpool kan gå seirende ut.

Tap for Martin Hansen
Det danske U17-landslaget gikk på sesongens første tap, da et godt kjempende walisisk mannskap vant den første av to privatlandskamper med 2-1 etter at danskene hadde ledet 1-0. Martin Hansen voktet danskenes bur foran ca. 250 tilskuere på Richmond Park, hjemmebanen til Carmarthen Town. Minuttet før pause fikk han se det gule kortet av kampens walisiske dommer! Danmark spiller mot Wales igjen i morgen formiddag.