Sen test av Agger

Liverpools leger vil teste Daniel Agger så tett opp til kampstart i morgen som mulig, for å se om han er spilleklar. Miller tror den gode borteformen fortsetter. Ny dato for reservelagskamp.

Liverpools førstelagstrener, Alex Miller, tror at de røde vil fortsette i samme gate som før landslagspausen når de møter Newcastle på St James' Park i morgen. Rafael Benitez sine menn nettet som kjent ti mål på to kamper rett før denne pausen. I morgen skal de igjen ha tidlig avspark etter et slikt landslagsopphold.

- Vi fortjente ikke å tape bortekampen mot Newcastle i fjor. Vi spilte bra og hadde sjanser, men vi gjorde feil som vi betalte dyrt for. Dette er en ny kamp og en ny utfordring for oss. Vi må gå til verket med tro på at vi kan vinne, og jeg er sikker på at vi klarer det, ettersom borteformen vår har vært god denne sesongen, uttaler Miller til liverpoolfc.tv.

- Vi visste før vi startet sesongen at vi måtte gjøre det bedre på utebane, da vi var for svake i våre bortekamper i fjor. En seier borte i serieåpningen mot Aston Villa ga os en god start. Det blir tøft i Newcastle, ettersom de har vokale supportere som ønsker å se laget sitt gjøre det bra. Resultatene deres har vært varierende i det siste, og nå er det opp til oss å være positive og prøve å komme foran i denne kampen. Så får vi se hvordan de håndterer det, legger han til.

Liverpoolfc.tv skriver at Fernando Torres trolig starter kampen mot Newcastle etter å ha trent godt på Melwood i to uker. De røde vil også foreta en sen test av Daniel Agger før de bestemmer seg for om han er i god nok fysisk form til å returnere til spill etter sin langvarige metatarsal-skade.

Ny dato for reservelagskamp
Reservelagets første kamp i 2008 har blitt flyttet. Bortekampen mot Blackburn Rovers kommer nå til å bli spilt torsdag 10.januar, og ikke mandag 7.januar som opprinnelig terminfestet. Kampen spilles på Morcambe FC sin bane Christie Park, og avspark er klokken 20.00 skandinavisk tid.

Reservelagets neste kamp er for øvrig kommende tirsdag, da man møter Manchester City borte på Regional Athletics Arena i østre Manchester.