Simao Sabrosa i søkelyset igjen

Florent Malouda virker å bli for dyr for Liverpool, og dermed blir Simao Sabrosa igjen linket til Anfield. Blackburns formann avviser ikke Bellamy-retur.

Liverpool Echo skriver i dag at Liverpool vil gjenoppta sin interesse for Benfica-vingen Simao Sabrosa ettersom Lyon nå forlanger hele £17M for Florent Malouda. Rafael Benitez hadde håpet å sikre seg franskmannen for om lag £8M, men Lyon legger nå opp til en budkrig om sin stjerne ettersom Arsenal og Chelsea også viser interesse for franskmannen. En budkrig Liverpool ikke er beredt til å være med på.

- Overgangen til Malouda kommer bare til å skje dersom et bud kommer i nærheten av vårt forlangende. Jeg verdsetter sjelden en spiller feil, og i dagens marked er Malouda verdt £17M, påstår Lyon-formann Jean-Michel Aulas.

Dette er en pris Liverpool trolig er lite villige til å betale, og derfor virker Simao til £11M som et bedre alternativ per dags dato. Den 27 år gamle portugiseren har også tidligere vært nær ved å havne på Merseyside, og han skal ha avvist interesse fra Lyon og Paris Saint-Germain i sommer og sagt at han ikke er interessert i å spille i Frankrike fordi han ønsker seg til England. Simao står bokført med 81 mål på 213 kamper for Benfica, og er under kontrakt til 2012.

Blackburn utelukker ikke Bellamy-fremstøt
Blackburn-formann John Williams mener det er helt naturlig at Craig Bellamy blir linket til en retur til sin gamle klubb, nå som det virker som waliseren er på vei bort fra Liverpool etter bare en sesong i helrødt. 28-åringen var en stor suksess på Ewood Park før han ankom Anfield, og gjorde 17 mål for Rovers i 2005/06-sesongen.

- Jeg aner ikke om Liverpool ønsker å selge Bellamy. Han er et navn som er på alles lepper fordi han gjorde det så bra hos oss. Det er ingen hemmelighet at vi ønsker å hente inn en spiss til, sier Williams til BBC Radio Lancashire.

- Spisser er normalt sett kostbare, men vi har flere navn på blokka, legger han til.