Sissoko og Finnan neste?

Det er ventet at Finnan og Sissoko vil underskrive nye kontrakter med klubben de kommende dagene. Diao tilbake i Premier League? Årets beste forestilling stemt frem. 20 år siden Barnes.

Etter at Steven Gerrard, Jamie Carragher, Pepe Reina og Xabi Alonso i tur og orden har signert nye langtidskontrakter med de røde, er det nå ventet at Momo Sissoko og Steve Finnan vil gjøre det samme. Så snart Benítez har fått sikret stammen i laget, er det ventet at han skal ut på overgangsmarkedet. Manageren gjorde det tidlig klart at det viktigste var å sikre fremtiden for spillerne han virkelig ville beholde i klubben, slik at en ikke risikerte å miste dem - for så å måtte hente inn erstattere.

Britisk presse hevder at Momo Sissoko vil velge bort Juventus, og signere en ny langtidskontrakt med Liverpool. I såfall blir det knallhard konkurranse om plassene på midtbanen kommende sesong, med nysignerte Lucas Leiva i tillegg til Steven Gerrard, Xabi Alonso, Javier Mascherano, og nevnte Momo Sissoko. Folket bak Aten-hiten "We've got the best midfield in the world" krysser nok fingrene.

Steve Finnan har tidligere uttalt at han ønsker å avslutte sin fotballkarriere i Liverpool, og med en ny langtidskontrakt er det mulig han får det som han vil. Da Liverpool annenhver time ble linket til Daniel Alves for en stund tilbake, ble høyrebacken linket bort til Aston Villa og andre klubber. Iren har vært en av de rødes mest stabile og beste spillere de siste sesongene, og det er ventet at han vil signere ny kontrakt tidlig neste uke.

Sheriffen tilbake i Premier League?
Salif Diaos kontrakt med Stoke går nå ut, og The Mirror hevder at 30-åringen vil avslå et nytt kontraktsforslag fra Stoke.

Senegaleseren skal være et mål for nyopprykkede Derby.

Årets beste forestilling stemt frem
I en avstemning på Liverpools offisielle hjemmesider, har 2-1 seieren på Nou Camp i februar blitt stemt frem som årets beste forestilling. Kampen der Craig Bellamy scoret og golfet, og John Arne Riise scoret med høyrefoten (!), vant foran 4-1 seieren mot Arsenal på Anfield, der Peter Crouch gjorde hattrick. 2-0 seieren mot Chelsea i ligaen kom på tredjeplass.

20 år siden Barnes
Det er i dag 20 år siden Kenny Dalglish hentet John Barnes fra Watford for £900,000.

Barnes vant to ligatitler, en FA cup og en ligacup i klubben, og scoret 108 mål på 407 kamper for de røde. Han ble også to ganger stemt frem som Football Writers' Player Of The Year, og en gang PFA Players' Player of the Year.

Det er også på denne dag fire år siden Gérard Houllier ble hedret med en OBE, og seks år siden Robbie Fowler ble gift med sin Kerrie.