Sissoko vil ikke høre snakk om krise

Engelsk presse har brukt krigsoverskrifter etter at Liverpool tapte for Marseille på onsdag, men noen krisemaksimering vil ikke Mohamed Sissoko høre snakk om etter sesongens første tap.

Mohamed Sissoko ble for mange den største syndebukken av dem alle da Liverpool røk på et overraskende nederlag for Marseille på onsdag. Det meste gikk på tverke for afrikaneren i den kampen, men Momo bare trekker på skuldrene når engelsk presse ymter frempå om krisetilstander før søndagens kamp mot Tottenham.

- Vi er selvsagt veldig skuffet over det som skjedde på onsdag. Vi spilte ingen god kamp. Vi var rett og slett dårlige, innrømmer midtbanespilleren.

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare tapet. Vi kom aldri i gang, og lot ikke ballen gjøre jobben for oss. Vi ga tvert i mot fra oss ballen alt for lett, og det førte til at Marseille ga oss problemer, siteres han i flere engelske aviser i dag.

Sissoko innrømmer at han personlig også hadde en svak kamp, men avviser at det er krisetilstander i klubben etter sesongens første tap.

- Jeg slet i perioder, men nå må vi se fremover. Vi må bare jobbe videre, og få fokus over på søndagens kamp mot Tottenham. Dette er ingen krise. Av og til får man kamper som den på onsdag. Vi får bare jobbe hardt på trening. Vi er på ingen måte bekymret. Vi må heve hodene våre og starte på ny frisk. Det er bedre å se fremover, avslutter Sissoko.