Siste kveld med gjengen

Liverpools ”dream team” spiller sin siste kamp av betydning på Old Trafford i kveld, og det er forventet at de blir ledet for siste gang av Steve Heighway. Carra ønsker lykke til.

Det har ikke kommet noe offisielt om det, men det er en såkalt ”dårlig skjult hemmelighet” at Steve Heighway trekker seg tilbake som direktør for Liverpools ungdomsakademi etter denne sesongen.

Det er riktignok et par ligakamper igjen, men det siste kampen av betydning spilles mot Manchester United i kveld.  Intet hadde vært mer passende om de røde greide å snu 1-2, og dermed greide å vinne den nasjonale juniorcupen for andre året på rad.

Dette er også det såkalte ”dream team” en årsklasse som skal ha vært favorittene til Heighway, og som har dominert alle årsklassene de har spilt i.

Steve Heighway har hatt suksess som sjef for junioravdelingen, helt siden Kenny Dalglish hentet ham fra treneroppdrag i USA på slutten av 80-tallet.  Stjerner som Fowler, McManaman, Owen, Carragher og Gerrard har kommet fra klubbens egne rekker, selv om det også har blitt en del kritikk rettet mot det moderne og dyre ungdomsakademiet i Kirkby.  Siden Steven Gerrard har det nemlig ikke vært noen lokale talenter som har greid å etablere seg på Liverpools førstelag.  En dobbel juniortriumf vil derfor være en fin avskjedsfjær i hatten til Heighway.

Den nevnte Carragher ønsker juniorene lykke til i kveld, og Jamie vil håpe at man klarer det han var en del av i 1996, nemlig å bli mestere.

- Jeg skal definitivt få med meg kampen i kveld.  Forhåpentligvis greier gutta å vinne, fordi jeg synes det var litt uheldige i den første kampen.  De burde kanskje ha avgjort det i første omgangen da, men det ville seg ikke, sier Carra.

- De er et typisk Liverpool-lag, de spiller et virkelig bra pasningsspill.  Hvis de kan få den første scoringen i kveld tror jeg at de har alle sjanser.

- Jeg vil gjerne ønske dem lykke til, alle her i klubben står bak dem.  Jeg var til stede sammen med noen av de andre spillerne på den første kampen og selv det er vanskeligere for oss å møte opp i kveld vil vi alle krysse fingrene.

Kampstart på Old Trafford er kl 20.45 og vi vil oppdatere live her på liverpool.no.