Skadet Anderson til topps

Swansea gikk til topps på tabellen, men toppscorer Paul Anderson ble skadet. Flere tidligere røde involvert i siste runde av managerkarusellen.

Kneskade for Anderson
Paul Anderson er en av et tosifret antall spillere som Liverpool har på utlån denne sesongen, og den kjappe vingen er utvilsomt en av dem som har hatt mest suksess. Med fem mål i ligaspill og tre fulltreffere i cuper er han delt toppscorer i Swansea.

20-åringen startet gårsdagens kamp mot Hartlepool, hvor hjemmelaget vant 1-0 og dermed topper tabellen i League One. Anderson måtte imidlertid forlate banen etter 53 minutter med en kneskade. En annen av de utlånte, Godwin Antwi, spilte hele kampen for Hartlepool.


McAllister favoritt i Skottland
Gary McAllister er bookmakernes favoritt til å ta over jobben som Skottlands neste landslagsmanager. Den tidligere midtbanegeneralen på Anfield har også vært linket til trenerjobber i Liverpool FC, men har ved siden av arbeid for fjernsyn ventet på attraktive tilbud som manager. McAllister var ute av fotballen en tid som følge av at hans kone døde av kreft.

Gérard Houllier blir nevnt som en av kandidatene til å bli Englands neste sjef, mens Paul Jewell, tidligere toppscorer på Liverpools reservelag, er ventet å ta over sjefsjobben i Derby i formiddag.