Slik vil den nye stadion se ut

Nå er det mulig å få sett tegningene av den nye arenaen i Stanley Park. Xabi Alonso forventer en bedre start fra Liverpool. Garcia vil ikke ha noe imot å flytte til Anfield.

Storstue med 60.000 sitteplasser
Slik vil "Nye Anfield" se ut (klikk på link).

Dette er en arena som vil kunne utvides ved behov og eventuell ny byggetillatelse senere.

Vi kommer tilbake til mer om den nye stadion senere.


- Ingen husker en taper
Xabi Alonso var en av Liverpools beste spillere da man i går slo South China, og spanjolen ser nå fram til en sesong hvor målet er ta vekk skuffelsen over at man ikke vant noe forrige sesong.

- Det er alltid en følelse av optimisme under pre-season og det er det samme i år, sier Xabi. - Forventningene vil alltid være høye i Liverpool og vi er desperate etter å rette opp de skuffelsene vi hadde forrige sesong.

- Det å ikke vinne et trofé var veldig skuffende. Okay, vi kom til finalen i Champions League men vi greide ikke å vinne den, og ingen husker taperne slik at vi satser på å gjøre det bedre denne gangen.

- For å greie det må vi bli bedre og spille stabilt på vårt beste nivå. Det er veldig viktig at vi får en god start siden det er noe vi ikke har hatt i de tre sesongene jeg har vært i klubben. Jeg forventer at vi ikke gjør den samme feilen en gang til.

- Det er sant at vi ikke fikk mye pause etter VM i fjor, og uten å gjøre det til en unnskyldning hjelper det utvilsomt at du nå har fått et lengre avbrekk.


Ung spanjol i søkelyset
20-årige Javi Garcia har vært linket til bl.a. Liverpool de siste dagene. Den sentrale midtbanespilleren har en klausul som gjør at han kan bli solgt for £3M, men interessterte klubber regner med at det er mulig å sikre seg spilleren for £2M. Garcia har nå selv uttalt at Liverpool er en aktuell klubb for ham.

- Jeg hører hjemme i Real Madrid, men hvis det ikke er mulig å få spille her da er England et sensasjonelt land og Liverpool en klubb med rik historie, er den korte kommentaren til Javi Garcia.