Slutt på årsmøter

Når George Gillett Jr og Tom Hicks snart får 100% kontroll med Liverpool FC, blir det slutt på årsmøter i klubben. Firmaet Blankstone Sington skal nå tvangsinndrive de resterende 1,4%.

Liverpool Daily Post opplyser at arbeidet med å spore opp aksjeeierne som har nektet å selge sine aksjer til George Gillett Jr og Tom Hicks starter i dag. Amerikanerne har nå som kjent kjøpt hele 98,6% av aksjene i Liverpool FC, og kan dermed tvangsinndrive de resterende aksjebrevene.

I løpet av åtte uker har altså duoen fått hånd om nesten rubbel og bit av aksjer, og vil nå overføre klubben i privat eie. Dermed blir man ikke lenger pålagt å holde årsmøter i klubben.

- De aksjeeierne som ikke har solgt sine aksjer til Gillett og Hicks vil nå bli kontaktet i løpet av få dager på deres siste kjente adresse, forteller aksjemegler Neil Turner hos Liverpool-firmaet Blankstone Sington.

Når disse aksjene er innløst vil hans firmas virksomhet som aksjeformidlere for LFC også opphøre.

- Vi har jobbet med Liverpool FC i en årrekke, og kjøpt og solgt aksjer for fans. Det vil det nå bli slutt på, erkjenner Turner.

- De nye eierne har gjort det helt klart at de ønsker å ha 100% av aksjene. Noen mennesker har kanskje ikke solgt fordi de ikke ønsker å selge, men det kan også være folk som er uvitende om at de eier aksjer. Uansett grunn, de nye eierne vil nå gå til de nødvendige skritt for å tvangsinndrive de resterende aksjene.