Snart bare ett lag i byen!

Evertons supportere har sagt ja til å flytte ut av Liverpool! Rafa ønsker å vise Manchester United at de har grunn til å frykte hans menn.

Snart er det bare en fotballklubb i Liverpool. I en avstemning har 60% av Everton-fansen gitt sitt ja til at de blå skal flytte fra Goodison Park og til Kirkby, som ligger utenfor bygrensen.

25 761 blå supportere avga stemme, og 59,27% støtter klubbens planer om å flytte fra Goodison og bygge en ny stadion med plass til 55 000 tilskuere i samarbeid med Knowsley Borough Council og supermarkedgigaten Tesco. Everton hevder at de kun må ut med £10M i forbindelse med avtalen!

- La oss vise United at de bør frykte oss
Rafael Benitez er på krigsstien etter at Manchester United nektet å la Gabriel Herinze gå Liverpool, samtidig som Old Trafford-klubben har startet etterforskning av Liverpools rolle i overgangs-sagaen. Spanjolen mener at dette beviser at United nå ser på Liverpool som genuine tittelutfordrere.

- Denne saken viser at de anser oss som sterkere konkurrenter nå, ettersom de ikke ønsket at vi skulle kjøpe en veldig god spiller. Nå må vi vise dem at de har rett, og gjøre alt vi kan for å bli enda sterkere i fremtiden, sier Benitez til Liverpool Echo i dag.

- Denne uken har vært vanskelig for oss. Vi har hatt problemer både på og utenfor banen, og vi vet alle grunnene til det. Men nå vet vi at vi ikke kan forandre på dette, så vi må være positive og komme oss videre. Vi må tenke på fotball igjen, og spesielt forberedelsene til Sunderland-kampen. Så får vi ta de resterende kampene, en ad gangen.

- Etter en uke som den vi har hatt, vil du prøve å bli dobbelt så god. Klarer vi halvparten av det, vil vi ha gjort store fremskritt.

Liverpool må som kjent trolig klare seg uten kaptein Steven Gerrard på Stadium of Light i morgen. Mohamed Sissoko og Javier Mascherano er kandidatene til å ta hans plass, og Liverpool Echo mener at argentineren er favoritt i så måte.

- Steven er en nøkkelspiller for oss, men vi har flere andre å velge i. Vi har egentlig mange gode midtbanespillere i klubben. Jeg må sjekke deres tilstand før jeg bestemmer meg, men vi vet at alle er kapable til å gjøre en god jobb for oss, sier Benitez.