Sochaux sliter med Le Tallecs lønnskrav

En overgang for Anthony Le Tallec til Sochaux kan strande på grunn av spillerens lønnskrav. John Carew rekker sannsynligvis seriepremieren etter en lyskestrekk.

Den franske avisen L'Est Republicain skriver at Sochaux-president Jean-Claude Plessis fortsatt er interessert i å kjøpe Anthony Le Tallec fra Liverpool. Men samtidig innrømmer presidenten at klubbens begrensede finansielle muskler kan velte transferplanene.

Le Tallec spilte som kjent på utlån hos Sochaux i fjor, og franskmennene ønsker å hente angriperen tilbake på permanent basis. Plessis innrømmer imidlertid at de ikke har råd til å betale Le Tallec en lønn tilsvarende den han har på Anfield.

- Vi er ikke på utkikk etter noen annen spiss enn Anthony Le Tallec. En overgang for ham kommer på visse betingelser. Han lever på en engelsk lønn, og vi kan ikke ødelegge lønnsstrukturen i vår klubb uten videre, siteres Plessis.

Carew blir spilleklar
Fra Birmingham rapporteres det at John Carew blir spilleklar for Aston Villa til lørdagens seriepremiere mot Liverpool. Nordmannen har stått over en del treningskamper i sommer på grunn av en lyskestrekk, men skal nå være på bedringens vei.