Sorin-saken hjelper neppe Liverpool

Liverpool kan neppe bruke overgangene til Juan Pablo Sorin som argument når de forsøker å bringe Javier Mascherano til Anfield. Reina vil diskutere ny Liverpool-kontrakt i sommer.

Etter The Daily Telegraphs påstander tidligere i dag, om at argentineren Juan Pablo Sorin var innom 4 klubber i 2003/2004, og at dette muligens ville få betydning for en eventuell overgang for Javier Mascherano til Liverpool i januar, har liverpool.no undersøkt saken nærmere.

Vår konklusjon er at Liverpool trolig har en dårlig sak dersom de henviser til Sorin, og at han har satt en presedens her. Så langt vi har klart å bringe på det rene spilte Sorin for Barcelona våren 2003, på utlån fra Cruzeiro. Han ble overført fra Cruzeiro til Paris St Germain i september 2003, og gikk til Villareal først i november 2004.

Dermed er det alt som tyder på at argentinerens overganger ikke er i konflikt med FIFAs reglement.

Reina vil diskutere ny kontrakt i sommer
The Independent siterer i dag Liverpool-keeper Jose Reina på at han trives i Liverpool. De rødes sisteskanse ble som kjent linket til Valencia før jul.

- Sannheten er at jeg er komfortabel i Liverpool. Jeg har to år igjen av kontrakten, og jeg vil sette meg ned å diskutere en ny kontrakt med klubben til sommeren. Dette er ikke rettet tidspunktet for kontraktsforhandlinger. Vi har mye tid til det. Jeg vil med glede fortsette i Liverpool, selv om du aldri vet hva som vil skje i dette gamet, siteres Pepe.

- Jeg er lykkelig i Liverpool, og det er min kone også, legger han til.

- Nå må jeg imidlertid fokusere på kampene. Jeg ønsker ingen distraksjoner for meg og mine lagkamerater nå. Jeg har et hus i Cordoba, og det er ganske ulikt Liverpool. Men jeg har ikke hjemlengsel.

Agger vil vinne medaljer
En annen spiller som er ute i mediene og forteller hvor mye han trives i Liverpool er danske Daniel Agger. Stopperen kan starte sin 21.kamp for sesongen i ettermiddag.

- Det er bare to og et halvt år siden jeg begynte å satse på fotballen for alvor. Jeg studerte på den tiden, før jeg begynte i Brøndby. Lite visste jeg da at jeg skulle ende opp med å spille fotball for Liverpool. Det er hard konkurranse om plassene på laget her, men slik er fotballen. Jeg kunne ha gått til en klubb hvor jeg fikk enda mer spilletid, men jeg elsker utfordringer og ønsker å vinne kamper og medaljer, siteres 22-åringen på skysports.com.

- Dette er klubben for det. Og jo mer suksess du oppnår, jo mer ønsker du. Jeg var godt forberedt for engelsk fotball, men det tok likevel litt tid å venne seg til det, legger han til.

Young linkes til Liverpool
Watford-manager Adrian Boothroyd hevder i dag at seks Premier League-klubber prøver å sikre seg spissen/vingen Ashley Young, som har hatt en strålende sesong for bunnlaget i Premier League.

Flere engelske medier hevder at Liverpool skal være en av klubbene som jakter på Young, og det skal allerede være kommet inn flere bud på 21-åringen. Det påstås at det høyeste av disse er på hele £7M. Aston Villa, Everton, Tottenham, Sheffield United og Arsenal påstås å være de andre klubbene som ønsker seg Young.