Souness og Beardsley i Hall of Fame

Liverpool-legendene Graeme Souness og Peter Beardsley har fått plass i Hall of Fame ved det nasjonale fotballmuseet i Preston. Anfield-klubben er dermed representert med hele 10 spillere der.

Liverpool-legendene Graeme Souness og Peter Beardsley har fått plass i det nasjonale fotballmuseets "Hall of Fame". Fra før er Liverpool-personligheter som Bill Shankly, Kenny Dalglish, John Barnes, Alan Hansen, Ian Rush, Roger Hunt, Kevin Keegan og Bob Paisley hedret med en plass der.

Souness var til stede under en seremoni på Old Trafford i går kveld, der de nye medlemmene i "Hall of Fame" var invitert. Beardsley måtte dessverre melde avbud grunnet sykdom.

- Selvsagt er jeg henrykt over dette. Det er en stor ære å få innpass i Hall of Fame, uttaler Souness til liverpoolfc.tv.

Foruten Souness og Beardsley fikk også karer som Mark Hughes, Glenn Hoddle, Dennis Bergkamp, Terry Venables og Nobby Stiles plass i "Hall of Fame" ved denne korsvei. Totalt har nå 86 legender fått plass i "Hall of Fame" siden det nasjonale fotballmuseet ble åpnet i Preston i 2002.

- Liverpool er fortsatt mitt lag. Jeg kom med i Hall of Fame på grunn av Liverpool, og jeg hadde mange gode år i klubben. Innerst inne er jeg fortsatt Liverpool-supporter, og det er også ungene mine, sier mannen som har vært både spiller og manager for de røde, og som også har en lang fartstid som manager for en rekke andre klubber.

- Liverpool er i ferd med å finne formen igjen, og jeg tror selvtilliten som Besiktas-seieren ga dem vil drive dem videre nå. Det holdt stikk mot Fulham i alle fall. Jeg tror de vil klare å gå videre i Champions League også, avslutter Souness.