Spania fornøyd etter trekning

Liverpools spanske kontingent har grunn til å være tilfreds etter trekningen av sluttspillet i EM. Gary Megson og Bolton ikke like fornøyd etter stortap på Anfield.

Jevn gruppe
Spania møter Russland, Sverige og Hellas i gruppe D når sluttspillet i Sveits og Østerrike spilles til sommeren. Xabi Alonso og hans lagkamerater møter først russerne 10/6, siden skal man spille Sverike 14/06 i Innsbruck og avslutter hele gruppespillet med Hellas 18/6 i Salzburg.

- Det er en rimelig bra gruppe, innrømmet da også landslagstrener Luis Aragones etter trekningen til Marca. ? Vi må imidlertid vise respekt overfor våre motstandere og ha full konsentrasjon. Vi kan være fornøyd nå, men det er hva vi viser ute på banen som teller.

- Hellas er regjerende mestere, men jeg tror dette kan bli en gruppe hvor alle kan slå alle. Først og fremst må vi uansett tenke på oss selv og forberede oss maksimalt.

Turneringen i Østerrike og Sveits starter 7/6-2008 og finalen spilles i Wien 29/6.


- Ikke på vårt vanlige nivå
Gary Megson har hatt en bra start som manager i Bolton, og bl.a. beseiret Manchester United, men de hvite fikk en real smell da det ble 0-4 på Anfield i går. Manageren mente at man ikke hadde kommet i nærheten av sitt beste, men innrømmet samtidig at Liverpool var for gode.

- Det var en stor sjanse for Nicolas, slo Megson fast etter at den tidligere røde Nicolas Anelka brente en kjempesjanse foran The Anfield Road End i 1.omgang på stillingen 1-0. ? Slik kampen var tror jeg likevel ikke det ville hatt mye å si på sluttresultatet, selv om Nicolas hadde scoret på den muligheten du forventer at han skal sette. Han er fortsatt en stor angriper for det, og han vil fortsette å score mål til tross for denne missen.

- Det mest skuffende var likevel det første målet. Det er en type mål vi ikke forventer å slippe inn, og det formet resten av kampen.

- Vi verken spilte eller kjempet i nærheten av hva vi gjorde mot Manchester United. Nå må vi legge dette bak oss og sørge for at vi i hver eneste kamp framover finner tilbake den standarden vi hadde mot United. Vi har en langsiktig planlegging og et dårlig resultat forandrer ingenting i så måte.