Spillerkjøp på Rafas agenda

Rafael Benitez er glad for at Momo Sissoko har signert ny langtidskontrakt, men nå er han mest opptatt av å handle spillere. Atletico benekter at Torres allerede er klar for Liverpool.

Rafael Benitez sier seg i dag veldig godt fornøyd med at Mohamed Sissoko har skrevet under en ny langtidskontrakt med Liverpool, som binder afrikaneren til Anfield-klubben helt frem til sommeren 2011.

- Dette er veldig gode nyheter - for meg selv, for laget og for supporterne. Det er bra at vi fortsatt får se energiske Momo overalt på banen i noen år til. Det er veldig positivt for oss, sier manageren til liverpoolfc.tv.

- Momo har sine beste år foran seg. Han hadde en veldig godt første sesong i klubben, mens hans siste sesong ble preget av skader. Vi har stor tillit til ham, og jeg er sikker på at vi får se Momo på sitt beste igjen nå som han er skadefri. Han er en spiller med mye energi, noe som er viktig for hans medspillere på midtbanen og for laget som helhet.

Benitez er meget godt fornøyd med at Momo ble den femte nøkkelspilleren til å skrive langtidskontrakt med klubben så langt i sommer.

- Tanken er å forlenge kontraktene til spillerne som utgjør ryggraden i laget, og vi er godt fornøyd med situasjonen.

Manageren uttaler seg også om den første treningsdagen på Melwood i går.

- Det var en god dag. Noen av seniorspillerne er fortsatt borte, enten på ferie eller på landslagsoppdrag. Men stemningen i troppen er god, og alle gjorde det bra på treningen.

- Jeg er selvsagt spent på den kommende sesongen. Jeg har tro på laget, og forhåpentligvis får vi hentet inn noen nye spillere som vil styrke troppen yttterligere. For tiden tilbringer jeg mye tid på kontoret, men det var godt å komme ut på treningsbanen igjen denne uken og få en treningsøkt sammen med spillerne.

- Jeg har hatt en kort ferie i sommer, men telefonen har hele tiden vært ved min side. Men det er greit, så lenge det tjener laget med tanke på neste sesong. Nå er det nye spillerkjøp som står på agendaen, og vi jobber med dette hele tiden. Ryggraden i laget er allerede på plass. Nå må vi bare bygge videre på dette, avslutter spanjolen.

Atletico tilbakeviser at avtalen er gjort
Atletico Madrid tilbakeviser i dag påstander i britisk presse om at Fernando Torres allerede er klar for Liverpool, men ledelsen i den spanske klubben aksepterer at ting kan skje i så måte.

- For øyeblikket skjer det ingenting. Det foregår ingen forhandlinger, selv om ting kan endre seg. Spilleren er på ferie for øyeblikket, men vil være tilbake på vårt treningsfelt den 9.juli, med tanke på vår Intertoto-kamp i slutten av juli. For øyeblikket er alt snakket om en overgang bare spekulasjoner, og vi håper fortsatt at Fernando vil spille for oss neste sesong, siteres en talsmann for klubben av Press Association.