Stadionplaner offentliggjøres

Innbyggere i Liverpool får sjansen til å se Liverpool FCs stadionplaner. Liverpool jakter Scarborough-unggutt? Hammill igjen tatt ut til Englands U19-tropp.

Slik ser et tidligere utkast av Nye Anfield utSom kjent har Liverpools nye eiere, George Gillett og Tom Hicks, lovet å frigjøre midler til å finansiere byggingen av en ny stadion i Stanley park. Det var en del av avtalen de nå er i ferd med å formalisere i forbindelse med overtakelsen av den tradisjonsrike klubben. Aksjonærene må bestemme seg for om de skal takke ja eller nei til tilbudet innen 12.mars.

Som vi tidligere har skrevet vil arbeidet med å bygge ny stadion i Stanley Park starte ved påsketider og stadionmanager Ged Poynton har bekreftet at 61 000 sitteplasser skal være klare til 2009-10 sesongen starter.

Det alle nå spørs seg om er hvordan stadionet virkelig blir seende ut og hvilke hensyn klubben har tatt for å ”overføre” den intime rammen som er på Anfield i dag?

Innbyggere i området fikk i dag sjansen til å for første gang se planene for bygget og samtidig få ytre deres mening om forslaget til ny hjemmearena og infrastruktur rundt anlegget. Liverpool FCs stadionplaner vil bli stilt ut på Vernon Sangster Sport Centre i Stanley Park i dag(mandag) og tirsdag.

Vi håper å kunne bringe bilder av stadionmodellen i morgen på disse sidene – hvis det i det hele tatt lar seg gjengi på en rettferdig måte.

Liverpool ute etter Scarborough-unggutt?
Liverpool er en av flere klubber som skal ha fulgt midtbanespilleren Ged Dalton (16) i Scarboroughs oppgjør mot Hyde United. Hovedtrener i Scarborough, Mark Patterson er klar over interessen fra andre klubber, men har lyst til å beholde høyrekanten Dalton:

- Ged er en meget ettertraktet spiller for tiden. Når en spiller er i form og spiller bra, vil det alltid komme speidere fra andre lag for å følge han. Dalton gjorde sin debut for Scarbroughs førstelag den 16. september 2006, da han kom inn som innbytter i et oppgjør mot Kettering. 9. desember 2006 ble han tidenes yngste målscorer for klubben.

Adam Hammill tatt ut til U19-landskamp
Liverpools Adam Hammill er med i Englands U19-tropp, som møter Tyrkia 21.mars.

Kampen er den siste testen før U19-EM sparkes i gang i mai, derfor er det ventet at trener Brian Eastick vil samkjøre troppen han vil bruke i turneringen.

 Hammill som scorte i 4-1 seieren mot Polen, er for tiden på utlån hos skotske Dunfermline, hvor han har gjort sakene sine bra.