Steven Gerrard skadet

En lett strekk gjorde at Gerrard var en av tre spillere som ikke fullførte gårsdagens trening. Liverpool møter South China i ettermiddag.

Gnagsår for Pennant
Steven Gerrard og Gabriel Paletta stod over gårsdagens trening i Hong Kong. Gerrard skal ha fått en lett strekk i magen, mens det er ukjent hvorfor Paletta måtte ta det med ro. Jermaine Pennant måtte også avbryte treningen da han slet med gnagsår.

Det er usikkert om noen av de tre nevnte må stå over dagens kamp mot South China. Kampen sendes direkte på Canal+ Sport1 med avspark kl 14.30.

Vi følger kampen direkte her på liverpool.no, og vil også komme med en spillervurdering kort tid etter at kampen er ferdig. Ønsker du lagoppstilling og scoringsvarsel til din mobiltelefon, kan du sende tekstmeldingen LFC LIVE START til 2180.


South China
Liverpool var programfestet til å møte cupvinneren i Hong Kong, og ikke uventet ble det South China. Klubben som spiller i rødt og hvitt er den mest meritterte i Hong Kong og vant tre av fire mulige titler sist sesong. Totalt har South China bl.a. 28 ligatitler.

Laget har både brasiliansk trener og toppscorer. Casemiro Mior har også tidligere ledet klubben, mens Detinho scoret 15 mål på 18 kamper. Laget har også forsvareren Chan Wai Ho, som er den dyreste spilleren i klubbens historie.

Liverpools førstelagstrener Alex Miller har tidligere hatt en periode som trener i South China, mens noen kanskje vil huske at Tim Bredbury var reservelagspiller for de helrøde på 70-tallet. Bredbury var født i Hong Kong og spilte i tillegg for South China.