Stevens spesielle dag

Steven Gerrard karakteriserte gårsdagen som en av de mest minnerike i sitt liv, hvor han både mottok MBE fra Dronningen og fikk trene på nye Wembley.

Før han reiste med landslaget til Tel Aviv og bortekamp mot Israel fortalte han TheFA.com at  han aldri ville glemme opplevelsen av å få tildelt MBE av Dronningen onsdag.

- Det er ikke hver dag man får en slik utmerkelse av Dronningen og får trene på nye Wembley og det på en og samme dag, sier Gerrard.

Han sier at han fikk brev fra Buckingham Palace for en stund siden og at han måtte besvare det.

- Jeg måtte ta en prat med Steve McClaren for å høre at det var greit at jeg forlot landslagstreningen for å motta den.

Det var greit for sjefen og resten er en opplevelse Gerrard aldri vil glemme.

- Vi måtte møte klokken 10 om morgenen, før vi ble møtt av noen som fortalte oss om prosedyren og hva vi behøvde og si og gjøre. Alt gikk så fort og så snart jeg hadde mottatt medaljen så følte jeg meg mye mer avslappet, sier MBE Gerrard.

Dronning Elizabeth og MBE Steven hadde også en konversasjon.

- Den handlet mest om fotball og de kommende landskampene. Hun ønsket meg lykke til og ga meg det råd å fortsette å gjøre som jeg har gjort det.

Nå skal medaljen få æresplass sammen med de andre medaljene han har samlet i karrieren.

- Denne medaljen setter jeg høyt. Jeg hadde aldri vunnet denne medaljen uten fotballen, og er svært takknemlig overfor lagkamerater, trenere, venner og familie som har vært der i gode og vanskelige tider.

Da Steven kom tilbake med ærestittel og medalje hadde det engelske landslaget et spillermøte, der det ble en litt spesiell velkomst til ære for Gerrard.

- Dette var utrolig spesielt for meg. Nå håper jeg vi kan greie et godt resultat i Israel for å komplettere en spesiell uke.

Når det gjelder nye Wembley karakteriserer Gerrard den som praktfull.

- Det var spesielt for alle spillerne. Nå ser vi fram til å spille der på ordentlig. Vi spiller på spesiele stadioner rundt omkring i verden. Vi vokste alle opp og så hvilke store oppgjør som ble spilt på Wembley. Det vil bli stort å spille på nye Wembley, sier Gerrard som må vente til september før de kan spille på Englands nye storstue.