Stockport-manager skuffet over Liverpool

Stockport Countys manager Jim Gannon er skuffet over måten Liverpool har forhandlet på. Dermed blir høyst sannsynlig ungguttene Tansey og Crowther i klubben.

Stockport-guttene får sannsynligvis ikke trene med Gerrard & co neste sesongGannon mener Liverpool har lurt til seg den talentfulle keeperen Ben Robinson. Han er også skuffet over måten man har håndtert forhandlingene med midtbanespillerne Greg Tansey og Ryan Crowther.

Liverpool og Stockport ble tidligere enige om at de helrøde skulle få ta med seg Tansey og Crowther til en ungdomsturnering i Italia. Dette ble gjennomført, og guttene skal ha gjort en god figur.

Grunnet at Gannon mener Liverpool skal ha sikret seg keeperen Robinson på ulovlig vis, skal han nå imidlertid være lite villig til å la de to midtbanespillerne gå.

- Liverpool ville sikre seg en avtale før de dro til Italia. Vi fikk vite at hvis de to ungguttene skulle gjøre det godt, ville de røde betale oss det vi ville ha.

- Vi ble enige om et fornuftig honorar for begge, som Liverpool aksepterte. De to guttene dro til Italia, spilte bra og hadde en fin tid.
Deretter forlot Frank McPharland, som vi hadde forhandlet med, Liverpool, og saken ble håndtert dårlig.

Gannon forlanger nå at de to guttene er i Stockport ved sesongstart.  Dermed er det lite sannynlig at de to trener med Gerrard & co neste år.                 

- De er to jordnære gutter, som har talent. Jeg ser ingen grunn til at de ikke kan ha en fremtid i Stockport.
 

Samtidig håper han å få en kompensasjon for keeperen Ben Robinson.

- Liverpool tiltrakk seg Robinson på en uprofesjonell måte, som ikke er en Premier League-klubb verdig. Vi hadde tilbudt han en ny kontrakt, men Liverpool pratet med han bak vår rygg.

- Dette er sjette gang en Stockport-spiller har blitt fristet på denne måten, mens jeg har vært ansatt i klubben. Det er skuffende at klubber ikke kan gå frem på en ordentlig måte, avslutter en tydelig irritert Gannon.