Stopperproblemer for Newcastle

Newcastle kan få store problemer med å stable et habilt midtforsvar på beina til kampen mot Liverpool, etter at Steven Taylor pådro seg en ryggskade under spill for England U21 i går.

Lokalavisene i nord-øst melder at Newcastle har store skadeproblemer foran lørdagens kamp mot Liverpool. Det er nå tvilsomt om Steven Taylor rekker kampen etter at han måtte forlate banen med et ryggproblem under spill for England U21 i går kveld. Taylor klarte bare å fullføre 45 minutter av 1-1 kampen i Portugal.

Dermed har Newcastle-manager Sam Allardyce fått en hodepine når han skal komponere sitt midtforsvar, da Abdoulaye Faye definitivt er ute, mens Cacapa trolig heller ikke blir restituert i tide. Dermed er David Rozehnal klubbens eneste skadefrie senior-midtstopper. Og Rozehnal skal i aksjon for Tsjekkia borte mot Kypros i EM-kvalifseringskamp i kveld.

Faye har fått behandling for en hamstringskade han pådro seg mot Sunderland, mens Cacapa også sliter med en lignende skade. Han har vært ute siden Newcastles hjemmetap for Portsmouth.

Steven Taylor skal undersøkes av Newcastles medisinske støtteapparat i kveld. Rekker han ikke lørdagens kamp kan Allardyce bli tvunget til å kaste innpå den kanadiske U20-spilleren David Edgar på lørdag. Edgar har kun ett innhopp fra benken for Newcastle denne sesongen. Et annet alternativ er å bruke Habib Beye som midtstopper, og Stephen Carr på høyrebacken.