Stor kveld for Carson og i Spania

Det blir ”lue” nr. 28 for Scott Carson når man møter Serbia til avgjørende kamp i kveld. Spansk avslutning. Stille før transferstormen?

Rekord for Scott
Scott Carson spiller som kjent sin 28 U-landskamp for England i kveld mot Serbia i kveld i EM for U21 landslag.  Ingen har fått flere ”luer”, eller caps som engelske spillere mottar etter hver landskamp, på det nivået.  Hvis England slår serberne er de klare for semifinalen og et møte med vertsnasjonen og favoritten Nederland.  Kampen starter kl 20.45.

Fremtiden til Carson er fortsatt høyst usikker, etter at Carson hadde et vellykket låneopphold hos Charlton forrige sesong og Pepe Reina har en suveren posisjon som førstekeeper på Anfield.  En god avslutning av EM vil stille 21-åringen ytterligere i utstillingsvinduet.  Manager for England U21, Stuart Pearce, mener at hans siste skanse er en av de de fremste på øyriket.

- Scott er en av de beste keeperne i England.  For meg er det ikke noen stor forskjell på ham, Paul Robinson og et par andre.  Han har hatt et godt år i Charlton som har sørget for at han har et solid plattform å bygge videre på.


Siste runde i La Liga
Real Madrid, Barcelona og Sevilla vil i kveld kjempe om ligatittelen, da man kl 21.00 spiller siste runde i årets La Liga.  Real er favoritt til å ta sin første tittel siden 2003, ettersom de vil være mestere med seier hjemme mot Mallorca.  Barcelona spiller borte mot bunnlaget Gimnastic, mens Sevilla tar i mot Villarreal i Andalucia.  De innbyrdes plassene om hvem som går direkte til gruppespillet i Champions League og hvem som må ut i kvalifisering blir dermed også avgjort, i tillegg til UEFA-Cup og nedrykk.


Rolig ryktehelg
Liverpools supportere vil håpe at avslutningen av La Liga samtidig åpner opp for at transferobjekter vil bli tilgjengelige for Rafa Benitez til å sikre seg innen neste sesongen, og aller helst før man starter opp pre-season.  Ifølge Sunday People har de røde allerede begynt samtaler med angriperen Diego Milito hos Real Zaragoza, mens et par andre kulørte aviser mener at Tottenham ligger bedre an enn Liverpool til å sikre seg Darren Bent fra Charlton.