Stor pågang på turer til Liverpool

Bård Thoresen hos Sabra Sportsreiser kan bekrefte at det er veldig stor pågang etter turer og opplegg til Liverpool. Det har dessverre ikke vært mulig å svare alle henvendelser. Mange turer er allerede utsolgt.

Ingenting nytt under sommersolen; når terminlisten kommer i juni kjenner mange sin besøkelsestid og det er ekstrem pågang hos alle reiseoperatører på turer til Anfield.

Supporterklubbens samarbeidspartner, Sabra Sportsreiser, har etter terminlisten kom den 14. juni solgt ut turene til toppkamper som Manchester United, Everton, Arsenal, Chelsea og Tottenham.

Disse turene er nå helt utsolgt, og det nytter ikke å kontakte Sabra om opplegg til disse kampene, sier Bård Thoresen.

Han legger til at det har vært voldsom stor pågang og rekord i antall henvendelser, og at de dessverre enda ikke har hatt mulighet til å svare alle. Supporterklubben oppdaterer imidlertid utsolgte kamper på turoversikten.

- Vi håper å være a jour i løpet av neste uke, men de som nå er påmeldt skal ha mottatt en bekreftelse på det per email.

Hvilke andre turer er det nå trøkk på?

- Vi merker stor pågang til turer som Derby, Blackburn, Aston Villa og Manchester City, men her er det fortsatt muligheter.

Hva kan folk gjøre som er skuffet og ikke får reist i det tidsrommet de ønsker?
- Husk at det forhåpentligvis også kommer inn Champions League kamper fra medio september. Trekningen for gruppespillet er 30. august. Vi kommer til å ha opplegg til alle hjemmekampene – i tillegg kommer vi også til å sette opp pakker til en del bortekamper i løpet sommeren.