Storseier for reservene

Jordy Brouwer, Nabil El Zhar og Ray Putterill scoret målene da reservelaget vant 3-0 borte mot Wigan. Sebastian Leto kåret til Liverpools beste.

Ifølge www.liverpoolfc.tv imponerte Liverpools unge reserver mot en mer erfaren motstander fra Wigan, da elevene til Gary Ablett vant 3-0 på JJB Stadium.

De røde tok ledelsen allerede etter fem minutter, da den lange spissen Jordy Brouwer (bildet) avsluttet et angrep som involverte El Zhar, Darby og Lindfield med heade inn fra noen få meter.

Det ble 2-0 etter 62 minutter, da Nabil El Zhar sendte ballen forbi Pollitt i målet hos Wigan. Jay Spearing hadde headet tilbake et overlegg fra Sebastian Leto.

Resultatet ble fastsatt etter at Leto skapte panikk i forsvaret til vertene og innbytter Ray Putterill nettet fra kort hold.

Liverpools hjemmeside mente at Sebastian Leto, med sine raid og involvering i to scoringer, var Liverpools beste.

Liverpools lag: David Martin; Stephen Darby, Mikel San José, Jack Hobbs, Emiliano Insua; Nabil El Zhar (Ryan Crowther 74), Jay Spearing, Damien Plessis (Ray Putterill 72), Sebastian Leto; Jordi Brouwer (Ryan Flynn 66), Craig Lindfield.

Reserver ikke benyttet: Peter Gulacsi, Ronald Huth.