Supporterne frykter gjeld

Ryktene vil ha det til at George Gillett og Tom Hicks er i ferd med å låne flere millioner pund med klubben som sikkerhet. Dette vil ikke supporterne ha noe av. Hicks jr forlovet seg på Anfield.

Liverpool Daily Post melder i dag at supportergrupperinger begynner å bli alvorlig bekymret for hva som foregår i korridorene på Anfield. Man har sett seg lei på korte og kryptiske pressemeldinger, og ulne utsagn fra daglig leder Rick Parry, og forlanger nå innsyn i klubbens situasjon. Ikke minst forlanger man svar på om ryktene om at eierne ønsker å belaste klubben med gjeld stemmer.

- Supporterne forlanger at noen går ut offentlig og forklarer hva som foregår. Det eneste vi får servert i øyeblikket er rykter. Nå ønsker vi å få vite fakta, sier Les Lawson, som er sekretær i Merseyside Branch av den offisielle supporterklubben.

Liverpool FC nektet i går å kommentere spekulasjoner i søndagsavisene om at Gillett og Hicks akter å låne £350M med klubben som sikkerhet i stedet for deres egen formue. Det blir hevdet at klubbens daglige ledelse ønsker å unngå at dette skjer, etter at man ble gitt lovnader om at Liverpool FC ikke ville bli belastet med slik gjeld da amerikanerne tok over klubben. Nå kan det virke som om klubben vil stå ansvarlig for en gjeld på flere hundre millioner pund for å finansiere nye Anfield.

- Selvsagt er dette bekymringsfullt for oss. Vi ønsker ikke at klubben skal ha en gjeld på flere millioner pund på grunn av en ny stadion. Det er ikke vits i å ha det beste stadionet i verden om du ikke har kvalitet ute på banen, uttaler Les Lawson.

Hicks jr forlovet seg på Anfield
Liverpool Daily Post melder at Alex Hicks, sønnen til Tom Hicks, i helgen benyttet anledningen til å forlove seg med sin Portia Tuma i midtsirkelen på Anfield under en privat omvisning på stadion. Dette skjedde lørdag, ett døgn før Liverpool spilte mot Manchester United. Søndag var det nyforlovede paret på plass i direktørboksen under kampen, begge iført røde Liverpool-skjerf.

Golfball mot Rooney
Liverpool Daily Post skriver at Liverpool kan vente seg en skrape fra FA etter at en golfball skal ha blitt kastet mot Wayne Rooney fra hjemmeseksjonen i siste spilleminutt av gårsdagens kamp på Anfield. Golfballen traff ikke Manchester United-spissen, men dommer Mark Halsey skal ha sett episoden, og vil trolig inkludere den i sin rapport fra kampen.