Swansea vil ha Martin på lån

Waliserne ønsker nok en Liverpool-spiller på lån. Steve Finnan & Co har trent mindre. Ingen robotdans for Peter Crouch.

Martin flytter sørover?
Swansea City hentet nylig Paul Anderson på lån for neste sesong, og nå skriver media i Wales at manager Robert Martinez også gjerne vil ha keeperen David Martin til Liberty Stadium. Martinez har god kontakt med landsmannen Rafael Benitez, og med keepere som Reina, Carson og Mihaylov (avhengig av arbeidstillatelse) i stallen kan det være at man på Anfield ønsker at Martin skal få muligheten til førstelagspill neste sesong.


Mindre trening skal gi bedre start
Steve Finnan bekrefter det som Rafa Benitez tidligere har antydet, nemlig at man har kjørt kortere økter denne pre-season for å kunne stille i bedre form til sesongstart enn hva som har vært tilfellet de siste årene. En svak start har i realiteten ødelagt mulighetene til ligagull lenge før jul i årene hvor Rafa har vært sjef, og Finnen tror nå at lettere trening kan sørge for at de helrøde henger med helt fra starten.

- Jeg tror ikke pre-season har vært like hard som under de foregående årene, sier høyrebacken. - Kanskje vil det hjelpe oss til å få en bedre start.

- Jeg synes vi nå føler effekten av dette. Guttene føler seg skarpe og i form, og forhåpentligvis vil det gjenspeile seg i resultatene over de neste ukene.

- Vi kan ikke komme like mye på etterskudd de første månedene slik vi har gjort det tidligere. Vi har vært ute å reist en del, bl.a. til Asia, og den treningen samt at vi har spilt under høy temperatur håper vi nå vil hjelpe oss.

- Vi står overfor store kamper, som nå begynner med Aston Villa denne uka, men jeg mener vi er klare for det. Vi har ventet lenge med å komme i gang og kampene kan ikke starte tidlig nok.


Crouchy dropper feiring
Han har vel allerede lagt det mer eller mindre på hylla, men Peter Crouch sier nå at hans velkjente "robot-feiring" kun vil bli benyttet ved helt spesielle anledninger. Den lange spissen ble overtalt til å foreta sin spesielle dans etter scoringer av Jamie Carragher, etter at han hadde demonstrert i et av selskapene til David Beckham.

- Fra nå av vil jeg gjøre det bare ved spesielle anledninger, slår Peter fast. - Hvis jeg scorer i en Champions League finale skal jeg dra det fram igjen.