Sydney FC venter på svar fra Fowler

George Perry i Sydney FC optimistisk med tanke på å sikre underskriften til Fowler. Agent bekrefter interesse for Mancini. Kewell frustrert etter tap. San José for Spania U19 direkte på Eurosport.

George Perry, daglig leder i Sydney FC, har brukt de siste 36 timene til å vise Robbie Fowler hva både byen og klubben Sydney har å tilby. Perry uttaler till The Sydney Morning Herald at har god tro på at "Gud" signerer for dem.
- Vi er håpefulle. Men vi tar ingen ting på forskudd. Det at Robbie har kommet hit er i et godt tegn i seg selv. Han ville ikke komme helt hit bare for en hårklipp. Vi tror at det er håp for oss og interesse fra Robbie, men vi er ikke hans eneste valgmulighet.

Fowler fikk en omvisning på Sydney FC' treningsfasiliteter ved ankomst onsdag. I går fikk han mulighet til å bli bedre kjent med byen Sydney. Perry tror Fowler ble svært godt fornøyd med hva han fikk se.
 - Vi prøver å selge oss på best mulig måte. Han nyter oppholdet. Når folk kommer til Sydney, er det vanskelig å ikke like hva denne byen har å tilby. Det er ikke annerledes for Robbie.

Perry legger imidlertid til at Sydney ikke kan konkurrere om penger, men som en allerede rik mann kanskje Fowler ha fokus på å prøve noe nytt.
- Det handler ikke om bunker med penger. Robbie ville selvsagt like å få betalt etter sin status, men han har kommet til et punkt i karrieren og livet hvor det å ha en god familie er veldig viktig for ham.

- Hans viser fortsatt et stor konkurranseinstinkt. Han ønsker å vinne mesterskap. Sydney FC kan selvsagt gi ham muligheten til det.

Fowler skal etter planen forlate Sydney på mandag. Perry sier at det er lite trolig at Sydney får et svar fra ham før det.
- Jeg er overrasket om Robbie gir oss et svar før han reiser. Han har en familie å rådføre seg med. Men vi har forhandlet en stund nå. Dette er kun siste steg, og avtalens innhold er forelagt ham. Det er bare for ham å si ja eller nei.

Agent bekrefter interesse for Mancini
Tom Hicks uttalte på torsdag at han ikke utelukker at Rafael Benítez henter inn ytterligere én spiller i dette overgangsvinduet. Med signaturene til Ryan Babel og Yossi Benayoun sikret, så er spørsmålet om Rafa velger å prioritere andre posisjoner på banen. Både Babel og Benayoun kan benyttes på kantene og som hengende spiss. Hvis Rafa likevel ønsker enda en kantspiller, så kan Romas 26-årige Allessandro Mancini fortsatt være aktuell.
- Det har vært interesse fra Liverpool for Mancini, bekrefter spillerens agent, Gilmar Veloz, til Radio Centro Suono Sport.

- Jeg har snakket med Benítez. Mitt svar var at de må forhandle med Roma. Hvis "Giallorossi" kommer til enighet med den engelske klubben, må vi få i stand et møte for å diskutere spillerens framtid. Jeg kjenner ennå ikke det nye kontraktstilbudet han vil få fra Roma.

Kewell frustrert etter tap
Australia med Harry Kewell tapte 1-3 mot Irak i Asia Cup, og Liverpool-spilleren var svært skuffet etter kampslutt.
- Jeg kan ikke sette ord på det, sier Kewell. - Spillerne må få fart på seg - jeg er ingen unntak. Ser man på min prestasjon, så var den dårlig. Vi har bare et par dager til å snu dette på, og jeg tror alle er lei seg, ikke bare for manageren, men også for laget og supporterne.

Australia må vinne mot Thailand  på mandag for å ha en sjanse til å gå videre.

San José for Spania U19
Nyervervelsen San José Dominguez er tatt ut i den endelige troppen til U19-EM som starter neste uke. Den spanske troppen ble kuttet fra 22 til 18 spillere etter en 11 dagers treningsleir i Madrid. Alle Spanias kamper sendes direkte på Eurosport. Mandag 16. juli møter Spania Østerrike kl. 20:00 i Linz. To dager senere venter Portugal i Steyr. Gruppespillet avsluttes lørdag 21. juli med Spania-Hellas. Sjekk vår tv-liste for direktesendinger fra mesterskapet.

Billettinfo treningskamper
Billettdetaljer for Rotterdam Tournament og Barcalys Asia Trophy er lagt ut på liverpoolfc.tv.