Tabloidpressen bruker krigstyper

Konflikten mellom manager Benitez og Liverpools amerikanske eiere er snadder for tabloidpressen. Mirror hevder at Rafa håper å sikre seg to unge brasilianere før Real Madrid henter dem.

Tabloidavisen Mirror bruker som sedvanlig krigstyper, og slår opp at Liverpool er i krise i dag. Avisen gjør et poeng av at Liverpools nye eiere kun har vært tilstede på en kamp hver denne sesongen, og at Benitez hevder at han kun har snakket med dem en gang i løpet av de siste tre månedene, i tillegg til kommunikasjon via en og annen e-mail.

Mirror bruker også spalteplass på å fortelle at George Gilletts sønn, Foster (bildet), som ble installert som amerikanernes mann i den daglige ledelsen, skal ha dratt hjem til statene for en lengre periode.

Mirror avslører ellers at de to unge sør-amerikanerne som Benitez ønsker til klubben kommer fra Brasil. Det skal dreie seg om to av de beste unge spillerne i Brasil. Tabloidavisen hevder at Liverpools styre er skeptiske til at stadig flere unge sør-amerikanere ankommer klubben, da de mener at dette er risikofylt bruk av penger. Benitez ønsker imidlertid å handle raskt, da de to brasilianerne også skal være ønsket av Real Madrid.