Tettere samarbeid med Recreativo

Spanske AS melder at Recreativo de Huelva er i ferd med å inngå en samarbeidsavtale med Liverpool FC. Avtalen medfører at Recre vil få Florent Sinama-Pongolle på billigsalg.

Skal man tro den spanske avisen AS vil Liverpool om kort til selge Florent Sinama-Pongolle til Recreativo de Huelva. Det nye er imidlertid at de røde er villige til å akseptere en lavere pris for franskmannen enn det de opprinnelig hadde tenkt seg, mot at det inngås et tettere samarbeid mellom klubbene.

- Vi har kommet til enighet om et fremtidig samarbeid med Liverpool, så dette dreier seg ikke bare om Florent Sinama-Pongolle, men også en utvekslingsavtale når det gjelder andre spillere, uttaler Michael Dumois hos Recreativo.

Den spanske klubben skal ha en lignende avtale med La Liga-kollega Villareal.

Dumois antyder at Recreativo i henhold til denne avtalen vil bli prioritert når Liverpool skal låne ut spillere for å få førstelagserfaring.

Spillere som Miki Roque, Paul Anderson, Danny Guthrie, Gabriel Paletta og Javier Mascherano (!) blir av AS ramset opp som spillere som Recreativo har vist interesse for, og som de håper kan bli sendt til Spania på utlånsopphold neste sesong.

Hvilke fordeler denne avtalen medfører for Liverpool FC er mer uklart. Det kommer i alle fall ikke frem i artikkelen i AS.