Thomas Cook tar over for Triangle

Thomas Cook tar over for Triangle Travels som Liverpool FC sin offisielle turoperatør. Kun de som har registrert bortekamper i Champions League i fjor får kjøpt bortebilletter i årets turnering.

Liverpool FC melder i dag at de har inngått et partnerskap med Thomas Cook Sport, som er Storbritannias største turoperatør på sportsreiser. Partnerskapet medfører at Thomas Cook nå vil stå for de offisielle supporterturene til Liverpool FC til bortekamper i Europa. Thomas Cook vil også lansere en ferieklubb for alle Liverpool-supportere, der man vil få prosenter på eksklusive feriemål.

Billett er til bortekampen mot Porto
Billettkontoret på Anfield melder at de har mottatt 2500 billetter til Champions League-kampen borte mot Porto på Estadio do Dragão onsdag 18.september. Disse billettene er priset til £36, og selges til sesongkortholdere som har registrert en eller flere bortekamper i Chamions League i fjor på sine fankort og fankortholdere som har registrert tre eller flere bortekamper. Kvalifiseringskampen borte mot Maccabi Haifa og selve finalen i Aten teller ikke med i dette regnskapet. Sesongkortholderne får kjøpe billetter fra og med i dag og frem til mandag, mens fankortholderne får kjøpe billetter fra tirsdag 11.september til torsdag 13.september.

Billettkontoret melder også at for fremtidige bortekamper i Champions League denne sesongen vil man ta hensyn til billettkjøp til bortekamper i turneringen både i år og i fjor.