Threlfall ut på båre

Utlånte Robbie Threlfall pådro seg en ankelskade i dagens FA-cupkamp for Hereford. Notts County vurderer å forlenge låneavtalen med Lindfield. Paul Anderson kneskadet.

Robbie Threlfall er utlånt til Hereford til utgangen av januar. I dagens kamp i FA-cupen mot Godwin Antwis Hartlepool ble det kun en kort opptreden for forsvarspilleren. Allerede etter 26 minutter ble Threlfall båret av banen med store smerter. Ifølge Herefords manager Graham Turner dreier det seg om en båndskade i ankelen. Det antas at 19-åringen får et skadeopphold på flere uker. Kampen endte for øvrig med 2-0-seier til Hereford. Godwin Antwi spilte hele kampen. Ryan Flynn har ennå ikke debutert for Hereford på grunn av skade.

Notts County forlenger med Lindfield?
Craig Lindfields låneavtale med Notts County utløper i disse dager. Notts Countys manager Ian McParland har ennå ikke bestemt seg for om han skal forlenge med angriperen. Lindfield debuterte med scoring og seier 2-0 mot Accrington Stanley. Deretter har han spilt ytterligere tre kamper før han havnet på benken i 1-2-tapet mot Lincoln.
- Vi har ikke snakket sammen om det for å være ærlig, innrømmer McParland.

- Jeg er svært fornøyd med Craig. Det må være et kultursjokk å komme fra Liverpool til League Two når man ser hvordan de blir behandlet der opp. Men han har vært fantastisk. Han skal få kreditt for det.

- Han er en ung mann som lærer sitt fag. Jeg tenker fortsatt på hva vi skal gjøre.

Lindfield var ikke involvert i sjokktapet mot Havant & Waterlooville i ettermiddag.

Også Anderson skadet
Paul Anderson var ikke aktuell for gårsdagens FA-cupkamp grunnet en kneskade. Swanse må ut i omkamp fordi det kun ble uavgjort 1-1 mot non-league-laget Horsham.

Øvrige utlånte
* Scott Carson spilte for Aston Villa da ligaleder Arsenal vant 2-1 på Villa Park.
* Southampton beseiret Leicester 2-1 på Walkers Stadium. Adam Hammill ble byttet inn da fem minutter gjensto.
* Besian Idrizaj var ikke involvert for Crystal Palace i 1-1-kampen hjemme mot West Bromwich.
* Lee Peltiers Yeovil hadde spillefri.
* Anthony Le Tallec står bokført med syv kamper for Le Mans denne sesongen, men var ubenyttet reserve i dagens 2-1-seier mot Nancy.
* Nikolay Mihaylov har ennå ikke debutert for FC Twente.
* Miki Roque har kun spilt én kamp for Segunda Divisíon-klubben Xerez.