Ticket Office vurderer å droppe nettsalg

Billettkontoret vurderer å droppe internettsalg til fankortholdere neste sesong. Det skyldes at det er så få billetter tilgjengelig for slikt salg. Cohen håper England har dårlig dag.

Etter at Liverpools billettkontor kansellerte online-salget av billetter til de tre siste hjemmekampene denne uken, kontaktet liverpool.no Customer Services for å finne ut mer om årsaken til at man har stengt for salg av billetter på internett til kampene mot Middlesbrough, Wigan og Charlton.

- Vi har fortsatt ikke fått bekreftet hvor mange billetter som er tilgjengelige for slikt salg til de tre nevnte kampene, så derfor har vi vært usikre på om det vil bli noe onlinesalg. Slik situasjonen er nå har vi sagt at det ikke blir lagt ut billetter til salg på nettet, men dette kan forandre seg på kort varsel. Vi vil selvsagt gi beskjed til våre fans om situasjonen forandrer seg, forklarer Michelle Carroll i Customer Services.

Hun avslører også at billettdistribusjonen og –salget vil være gjenstand for evaluering til sommeren, og forteller at det kan være aktuelt å kutte ut onlinesalg via internett til hjemmekampene i ligaen helt.

- Billettsalget vil bli evaluert i sommer, og planer vil bli lagt for neste sesong. Vi kan ikke si noe sikkert nå, men det er mulig at online-salget forsvinner på permanent basis. Vi har nemlig slitt en del i det siste på grunn av at vi har svært få billetter tilgjengelig for slikt salg. Dette er også årsaken til at vi ønsker å vurdere om det er vits i å ha noe slikt salg i det hele tatt, avslutter Carroll.

Vi gjør oppmerksom på at dette kun gjelder vanlig onlinesalg til fancardholdere over internett. PTS-salg og e-season ballot virker ikke å bli berørt av dette.

Cohen håper England har en dårlig dag
Tidligere Liverpool-forsvarer Avi Cohen tror England må spille langt under pari om hans landsmenn skal ha en sjanse til poeng i Tel Aviv i morgen. Cohen fikk 24 kamper for Liverpool i perioden 1979-1981, og han spilte 51 ganger for Isreal mellom 1976 og 1988.

- England har alltid hatt et godt lag. Et tøft lag. Har de en god dag, vil Israel få problemer. Vi får krysse fingrene for at engelskmennene har en dårlig dag, sier 50-åringen til Sky Sports News.