Tidligere dommer slakter Styles

Rob Styles er virkelig samtaleemnet i England i dag. Tidligere Premier League-dommere Graham Poll og Jeff Winter slakter i dag sin tidligere kollega for innsatsen under gårsdagens kamp.

Graham Poll var inntil denne sesongen den mest meritterte og kjente dommeren i Premier League. Også han har tidligere vært i hardt vær, blant annet da han viste Kroatias Josip Simunic tre gule kort under VM i 2006. Poll, som la fløyta på hylla etter forrige sesong, mener Styles gjorde noen store feil ved straffesituasjonen i går.

- Det var en forferdelig feil. Om en dommer vet at han har gjort feil i en kamp, må han bare håpe det ikke blir utslagsgivende. Dessverre for Rob Styles var straffeavgjørelsen utslagsgivende. Hvem vet - kanskje den kan bli utslagsgivende for hele sesongen?, sier Poll til BBC Radio FiveLive.

- Hadde han sett det fra en normal posisjon for en dommer, hadde han sett at det aldri skulle blitt dømt straffespark. Han skulle sett det slik vi så det på fjernsyn, og han hadde aldri dømt slik.

Han får støtte fra en annen tidligere dommer, Jeff Winter.

- Du kan ikke forsvare avgjørelsen. Det var aldri straffe, og endret utfallet av kampen. Han var alt for nære situasjonen, og kunne ikke se det fra en god vinkel.

- Hva Rob nå bør gjøre, er å ta neste helg fri. Jeg ville hvertfall tatt meg fri, for å komme over dette og få tilbake selvtilliten, sier Poll videre.

Jeff Winter mener det vil være vanskelig å gi Styles fri, ettersom det er dommermangel i England.

Styles får han støtte fra Poll, angående kortene. Poll gjorde som kjent en lignende tabbe under fjorårets VM i Tyskland.

- Ved første øyekast var jeg sikker på at han hadde gitt Essien sitt andre gule kort. Når jeg nå har sett det igjen så ser jeg at etter han viser det gule kortet peiker han mot John Terry, og sier så at det er han som har fått det gule.

Hva godeste Graham Poll tydeligvis ikke har fått med seg, er at John Terry allerede ble vist det gule kortet femten sekunder tidligere.