Tilgjengelige spillere i kvalifiseringen

Ifølge UEFA.com er spillere som Kewell og Mihaylov utilgjengelige også i returoppgjøret mot Toulouse, mens Aurélio og Leto er med på lista. Utlånsspillere imponerte i Carling Cup.

UEFA.com har nå lagt ut en liste over de spillerne Liverpool har valgt å registere slik at de kan benyttes i kvalifiserings-rundene i Champions League. Charles Itandje rakk å bli meldt på å tide, men David Martin er foretrukket fremfor Nikolay Mihaylov som tredjekeeper.

En annen overraskelse er også at Harry Kewell ikke er å spore på listen. Den uheldige austrailieren pådro seg en lårskade i forbindelse med oppkjøringskampen mot Feyenoord, og vil ikke være aktull før bortekampen mot Sunderland i ligaen. Selv om hjemmekampen mot Toulouse faktisk er tre dager etter oppgjøret mot Sunderland, er altså ikke Harold aktuell for returoppgjøret.

Noe overraskende er Fábio Aurélio også med, selv om han fortsatt ikke er klar etter at han rev akillessenen tvers av mot PSV i vår. Det kan altså tyde på at han snarlig er klar for spill igjen, siden Rafael Benítez velger å inkludere han i listen som gjør at han er tilgjengelig til returkampen mot Toulouse på Anfield. Sebastián Leto er også med, noe som tyder på at Rafa håper at han kan motta den internasjonale klareringen slik at han kan figurere i offisielle kamper.

Hele listen:

Målvakter:
José Reina
Charles Itandje
David Martin

Forsvarere:
Sami Hyypiä
Jamie Carragher
John Arne Riise
Steve Finnan
Álvaro Arbeloa
Daniel Agger
Fábio Aurélio
Gabriel Paletta
Robert Threlfall

Midtbanespillere:
Yossi Benayoun
Steven Gerrard
Jermaine Pennant
Xabi Alonso
Mohamed Sissoko
Javier Mascherano
Sebastián Leto
Lucas Leiva

Angripere:
Andriy Voronin
Dirk Kuyt
Peter Crouch
Fernando Torres
Ryan Babel

Unggutter med suksess i Ligacupen
Liverpools utlånte vingtalent, Paul Anderson, nettet for Swansea i Carling Cup-oppgjøret mot Walsall i går kveld. Det walisiske laget vant 2-0, og hjemmesiden til det seirende laget beskriver Andersons mål som briljant.

En annen spiller som gjorde seg bemerket var Jimmy Ryan, som gikk rett inn på laget da Shrewsbury Town detonerte en cupbombe ved å slå ut Championship-laget Colchester 1-0 etter ekstraomganger. Jimmy Ryan ankom nettopp Shrewsbury på utlån, og skal etter planen være der i en måned.

James Smith, som nylig ankom Stockport County på lån, spilte hele kampen da League Two-laget med tilholdssted på Edgeley Park tok seg videre til andre runde i Carling Cup på bekostning av Merseyside-laget Tranmere.

Lee Peltier var også i aksjon i går, men kvelden ble ikke fullt så festlig for Peltier som de øvrige utlånsspillerne. Ifølge Yeovils offisielle hjemmeside spilte Lee Peltier sentral midtbane i kampen på Edgar Street som endte hele 4-1 i favør hjemmelaget Hereford.

Godwin Antwi og hans klubb for øyeblikket, Hartlepool, tok seg også videre til andre runde i Carling Cup. Etter en meget sterk borteseier over Scunthorpe kunne til slutt Godwin Antwi, som spilte hele kampen i midtforsvaret, og hans lagkamerater strekke hendene i været på Glanford Park, vel vitende om at en 2-1 seier var meget imponerende.

Adam Hammill figurerte ikke for Southampton da de røk på en stygg smell med 2-1 borte mot Peterborough i forgårs. Saints tapte hele 4-1 i serieåpningen hjemme mot Crystal Palace, og nå fortsetter altså nedturen for George Burleys menn.