To italienske storklubber vil ha Sissoko

Tidligere i dag kunne Liverpool Echo melde at Inter Milan er interesserte i å hente Momo Sissoko fra Liverpool. Nå skal Juventus være ute i samme ærend når transfervinduet åpner ved midnatt.

Liverpool Echo kunne tidligere i dag melde at Inter ønsker å kjøpe Mohamed Sissoko fra Liverpool. I så fall kan serielederen i Italia få konkurranse fra en annen italiensk storklubb, nemlig Juventus.

Ifølge Corriere dello Sport står nå nemlig Liverpools afrikaner øverst på ønskelista til Juventus-manager Claudio Ranieri i januar, etter at han ser ut til å gå glipp av Boca Juniors Ever Banega.

Det er en kjent sak at Juventus leter med lys og lykte etter en ny sentral midtbanespiller, og nå som Valencia ser ut til å vinne drakampen om Banega, skal Ranieri være klar til å kaste sine øyne på Sissoko igjen.

Den tidligere Chelsea-manageren skal være en stor beundrer av Sissoko, etter å ha jobbet med ham i Valenica i 2004/05. Corriere dello Sport hevder at Ranieri nå vil gjøre alt som står i hans makt for å sikre seg Sissoko når transfervinduet åpner ved midnatt. Han skal blant annet være villig til å la forsvareren Jonathan Zebina gå motsatt vei i en bytteavtale, om dette skulle interessere Liverpool. Den 29 år gamle franskmannen er en spiller som Benitez har vurdert også tidligere.