To klubber vurderer Idrizaj-lån

To klubber i lavere divisjoner vurderer i disse dager å låne spissreserve Besian Idrizaj. Tre røde mål på Times-liste. Parkering ved galoppbanen?

The Blackpool Gazette melder i dag at Blackpool-manager Simon Grayson følger Liverpools spissreserve Besian Idrizaj med argusøyne. Ryktene vil ha det til at Blackpool ønsker å låne østerrikeren den kommende sesongen. Lokalavisen i Blackpool antyder også at Bristol City er ute i samme ærend.

Grayson skal ha speidet på 19-åringen da han gjorde hat-trick mot Wrexham nylig.

- Ja, vi så Liverpool spille mot Wrexham, og spilleren vi fulgte gjorde noen mål. Men vi ser alltid etter spillere, siteres en noe kryptisk Seasiders-manager.

Tre røde mål på Times-liste
Tre Liverpool-scoringer er med på listen som The Times har lansert som de viktigste fotballscoringene i historien. De tre scoringene er Tommy Smiths heading som hjalp de røde til seier i Serievinnercupfinalen mot Borussia Mönchengladbach i 1977, Alan Kennedys vinnermål i tilsvarende finale mot Real Madrid i 1984 og Xabi Alonsos utlikning i Champions League-finalen mot AC Milan i 2005.

Alle disse tre scoringene er inne blant topp 10. Smiths nettkjenning på 6.plass, Kennedys goal på 8.plass og Alonsos utligning på 10.plass.

Det kan også nevnes at The Times holder Michael Thomas sitt vinnermål i ligafinalen på Anfield i 1989 som historiens 13. viktigste scoring. Listen, som er laget med engelske øyne, toppes selvsagt av Geoff Hurst sin andre scoring i VM-finalen mot Tyskland i 1966.

Parkering ved galoppbanen?
Busstransport fra en stor parkeringsplass ved galoppbanen i Aintree kan bli løsningen på parkeringsproblemene i forbindelse med Liverpools og Evertons hjemmekamper når de to klubbene får hver sin nye arena. Det skriver Liverpool Daily Post i dag. Det skal allerede ha vært samtaler med eierne av galoppbanen om saken. Dette kan bety at tusenvis av fotballtilskuere kan sette igjen bilene sine her, for å bli fraktet inn til fotballarenaene i skyttelbusser, noe som vil lette trafikkproblemene i forbindelse med fotballkampene betydelig. Galoppbanen kan lett nås fra motorveiene M57 og M58.