To ukers ro før Heinze-storm?

Manchester United forventer at Gabriel Heinze trener pre-season med dem. Liverpool i Hong Kong. Mikel San José videre. Dirk Kuyt er 27 år.

Skylder på agenten
I Manchester United sier man at Gabriel Heinze ikke vil bli solgt til Liverpool, i Liverpool bekrefter man at bud på spilleren er lagt inn og avslått, mens pressen hevder at spilleren har fått tilsendt brev fra Old Trafford som tilsier at han kan bli solgt til hvem det skal være for et fastsatt beløp.

Begge klubbene er nå i Østen, mens Heinze har ferie etter å ha vært fast på det Argentina som nådde finalen. Det kan derfor bli noen litt rolige dager i denne saken, før klubber og spillere vender tilbake til de britiske øyer. Alex Ferguson forventer da å se venstrebacken tilbake på treningsfeltet. Manageren legger all skylden for denne såpeoperaen på spillerens rådgivere.

- Jeg behøver ikke å diskutere noe med Heinze, sier Ferguson. - Jeg forventer at han er tilbake i trening om to uker. For øyeblikket er han på ferie etter Copa America, siden han behøver hvile som alle andre spillere.

- Imens prøver vi å komme oss igjennom det minefeltet som hans agent har lagt igjen, det er nemlig det som har skjedd. De har vært vanskelige folk å forholde seg til.


De røde har ankommet Asia
Liverpool FC har nå landet i Hong Kong og vil gjennomføre sin første treningsøkt i kveld. Liverpool spiller mot South China kl 14.15 på tirsdag og mot Portsmouth/Fulham kl 12.00/14.15 på fredag. Motstander og tidspunkt for den andre kampen vil avhenge av resultatet på tirsdag. Begge kampene vises direkte på Canal+ Sport 1 og Sky.


Semifinale for San José
Liverpools Mikel San José spilte hele kampen da Spania og Hellas spilte 0-0 i U19-EM i går. Et resultat som passet begge lag, og som medførte en heller kjedelig kamp da begge dermed kvalifiserte seg for semifinalene. San José spiller med nr.14 på ryggen i en turnering som vises på Eurosport.

Tirsdagens semifinaler spilles mellom Tyskland og Hellas, og Spania og Frankrike. Sistnevnte kamp starter kl 20.30.


Dirk fyller år
Dirk Kuyt er 27 år i dag. Vi gratulerer!