Torres avbryter ferien?

The Times skriver at Fernando Torres vurderer å avbryte ferien for å signere for Liverpool. Cissés agent håper på en løsning denne uken. Heinze foretrekker Spania? Bra kamp av Gonzalez.

The Times skriver i dag at Fernando Torres skal være villig til å senke sine lønnskrav for å bli klar for Liverpool så raskt som mulig. 23-åringen skal også ha indikert at det kan være aktuelt å avbryte ferien på de polynesiske øyer for å skrive under for de røde denne uken. Avisen hevder at spanjolen vil signere en femårskontrakt verdt £90 000 i uken.

Disse rapportene står i sterk kontrast til meldingene i flere mer useriøse medier i dag, om at Torres skal ha forlangt så mye i lønn at Liverpool kan komme til å trekke seg fra hele handelen.

Om summene som The Times beretter om stemmer, vil Torres uansett bli en av Liverpools best betalte spillere. Likevel vil hans gasje på Anfield ligge lavere enn de £5.4M i året det påstås at han tjener hos Atletico i dag.

The Times melder at Liverpool i prinsippet har kommet til enighet med Atletico, men avisen hevder at overgangssumen er betydelig lavere enn utkjøpsklausulen på £27M. London-avisen mener at de røde må betale et sted mellom 26 og 30 millioner euro, mens Luis Garcia går andre veien.

Agent håper på Cissé-løsning denne uken
Djibril Cissés agent Ranko Stojic uttalte fredag formiddag at han trodde at hans klient ble Marseille-spiller i løpet av fredag eller lørdag. Så skjedde ikke. Liverpool skal nemlig ønske mer penger enn de £6.1M som Marseille skal være villige til å betale for angriperen.

- Vi har god tro på at overgangen kan gå i orden denne uken. Jeg vil snakke med Liverpool igjen i dag. Djibril ønsker å returnere til Marseille og spille i Champions League neste sesong, siteres Stojic i dag.

Heinze vil til Spania
The Times skriver også at Liverpool-linkede Gabriel Heinze skal foretrekke å flytte til en klubb i Spania. I Manchester vil man utvilsomt reagere kraftig om argentineren velger å gå til erkerivalen Liverpool.

Tap for Gonzalez
Mark Gonzalez var en av banens beste aktører da Chile noe flatterende tapte hele 3-0 for Brasil i Copa America i går kveld. Chilenerne var nemlig fullt på høyde med brasilianerne rent spillemessig, men sløste utilgivelig med sjansene. Et hat-trick av Robinho, hvor to av scoringene kom i sluttminuttene, avgjorde det hele. I den andre kampen i gruppen vant Mexico oppskriftsmessig 2-1 over Ecuador.

I natt skal Argentina og Javier Mascherano spille sin andre kamp i turneringen. Motstander er Colombia, og avspark på Canal+ Sport 1 er først kl 02.40.