Torres fornøyd med egen innsats

Torres sier seg fornøyd med egen prestasjon i gårdagens kamp, samtidig som han framhever egne lagkameraters presisjon som avansementets hovedårsak.

I lys av gårdagens hattrick, kan i dag Fernando Torres fortelle på sin egen hjemmeside at han er fornøyd med egen prestasjon i går, en opptreden han velger å karakterisere som spesiell. Dog ønsker spissen å gjøre som sin manager i etterkant av kampen; fremheve sine lagkameraters innsats.

- Jeg er virkelig glad, og jeg håper det kommer plenty av mål også i framtiden. Mitt mål er å hjelpe mitt lag til å hevde seg som best i alle turneringer. Hva jeg klarte mot Reading var spesielt, men det var en laginnsats, og hva som nå er viktig, er at vi avanserte til neste runde i cupen.

Videre avslører El Niño at han aldri hadde trod at han kom til å score tre mål før kampens avspark i går, samtidig som han supplerer sin tidligere ros av lagkamerater, som gjennom sine pasninger muliggjorde alle hans mål:

- I starten av kampen kunne jeg ikke engang forestille meg at jeg kom til å score tre mål. Det var en hard kamp, hvis markeringsspill var resolutt, og hvis nøkkel til seier var å finne rom å løpe i, og derav også pasningskvaliteten til Leto, Riise og Gerrard.

- Skulle jeg plukke ut en personlig favoritt av mine tre mål i går, ville jeg ha landet på mitt andre for kvelden. Jeg mener det var det beste av de tre nettkjenningene mine. Om man ser på mitt første mål, evnet jeg å komme inn foran forsvareren, før jeg dyttet ballen til side for keeper i langhjørnet. Riise fant meg inne i feltet i forkant av nummer to, og hva mål nummer tre angår, så burde rosen for det gå til Gerrard, som sendte meg alene igjennom med bare keeper igjen.

I en avsluttende kommentar, beretter Torres for sine tilhørere at Liverpool nå atter må komme seg inn på vinnersporet, etter at man i det siste har gitt bort unødvendige poeng i hva som har vært opplevd som frustrerende uavgjortkamper.

- Vi innser alle at vi har gitt slipp på noen poeng i våre siste to kamper, og vi kan ikke fortsette den trenden dersom vi ønsker å stadig være delaktig I tittelkampen.