Torres gleder seg til CL

Ettertraktede Fernando Torres ser fram til å spille i Mesterligaen. Superkonsert vil holdes på Anfield i mai.

Endelig CL for Fernando
Liverpool er med og åpner gruppespillet i Champions League 2007/08 i morgen, da de spiller mot Porto borte. Fernando Torres ønsket å spille i Europas gjeveste klubbturnering med sitt Atletico Madrid tidligere, men manglende muligheter gjorde at han til slutt søkte seg vekk fra Vicente Calerón. Nærmest det som var av toppklubber ønsket seg spanjolen i sine rekker, men han endte opp på Anfield. Ikke minst for å spille slike kamper som mot Porto, i Champions League.

- Jeg er en mye bedre spiller nå enn da jeg kom til Liverpool, sier klubbens nye nr.9 til Liverpools egen hjemmeside. - Etter hvert lærer du mer om hvor du skal bevege deg.

- Alle ønsker å spille i Europa. Jeg kom ikke hit for pengene sin skyld, jeg kom hit for utfordringen og mulighetene til å vinne noe. Jeg tror jeg kan oppnå det med Liverpool.

- Muligheten til å spille i Champions League og sammen med store spillere, er hva som betyr noe. Jeg ønsker at jeg skal kunne bidra gjennom mine scoringer.


Konsert flyttet til Anfield
Ifølge dagens Liverpool Daily Post har en planlagt superkonsert måttet bli flyttet fra Liverpools havnebasseng og til Anfield av sikkerhetsmessige årsaker. Konserten er i forbindelse med at Liverpool er Europas kulturhovedstad i 2008. Arrangementet blir betegnet som i "verdensklasse" og Paul McCartney skal være linet opp som den største frontfiguren.

Konserten 26.mai til neste år og også skapt strid innad i bystyret i Liverpool. Bystyreleder Warren Bradley konkluderer med at det vil bli "en enorm konsert som vil ta for seg alle musikkgrener som har skapt berømte mennesker fra denne byen, helt fra pop til jass og klassisk musikk."

Opposisjonen, ved sin leder Joe Anderson, er imidlertid forbannet over at man ikke kan greie å få til den planlagte opplegget helt nede ved Liverpools kjente dokkområde. - Dette er nok en pinlig situasjon. Dette var ment å bli et blikkfang for byen og dens havnebasseng. Det er ikke første gang at det har blitt holdt noe slikt på Anfield. Dette vil verken bli unikt eller spennende.